Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

LIMO DROPPING VOLENDAM MET GPS TOCHT!U en uw gezelschap worden opgehaald met een echte limousine. Niets vermoedend geniet u tijdens de rondrit door Volendam van alle rijkdom en luxe. Dan stopt uw limousine opeens en neemt dit prachtige teamuitje Volendam al snel een hele ander wending!  

Ontvangst

Op een gezellige locatie in het centrum van Volendam worden u en uw gezelschap ontvangen met een drankje. Ontspannen geniet u van de borrel en het gezelschap. Dan klinkt er een getoeter en kijkt u naar buiten. U ziet de aankomst van een limousine. Is die voor u...??

Uniek teamuitje Volendam met uw afdeling of bedrijf!

U en uw team stappen aan boord van deze luxe voertuigen. Genietend van alle pracht en praal maakt u een korte rondrit door het dorp Volendam en haar omgeving. Dan stopt de limousine ineens aan de rand van Volendam en beveelt luitenant Gerrits (acteur) u uit te stappen. Het blijkt dat u op trainingsmissie bent waarbij u en uw team worden gedropt aan de rand van Volendam! GPS-apparatuur en vragenboek is het enige wat u mee krijgt om de weg terug te vinden. U en uw team komen door middel van de gegeven coördinaten op diverse locaties waarbij u vragen gaat beantwoorden. Op deze wijze komt u telkens een stapje verder bij het vinden van de onbekende eindlocatie. Welk team weet als eerste de onbekende eindlocatie te vinden en heeft tijdens dit teamuitje Volendam de meeste vragen goed weten te beantwoorden?

Dit teamuitje Volendam leert u op een leuke manier samenwerken, coördineren en leiding nemen. Nadat iedereen weer veilig is teruggekeerd van de missie worden de winnaars gehuldigd. Dit arrangement is verder uit te breiden met koffie en gebak, lunch, driegangen diner, buffet of een heerlijke Volendamse Rommeltafel! Voor de vele mogelijkheden neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 12 personen
Tijdsduur: 3,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 69,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
€ 68,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 66,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 65,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 64,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Spelmaterialen inclusief GPS apparatuur
Limousine huur inclusief 1 glaasje bubbels!
Prijs voor de winnaars!
Afsluiting met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Olympus Nederland B.V. zei het volgende over LIMO DROPPING HOORN MET GPS TOCHT!:

Zeer prettig contact gehad zowel in het opzetten van het arrangement als tijdens het torrent time.