Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

WORKSHOP VOLENDAMSE KLOMPEN DANS!

Dans samen met uw collega's, familie of vrienden de traditionele klompen dans in Volendam! Uiteraard is een Volendamse klompen dans niet compleet zonder kostuum dus, uit die kleren en het Volendamse kostuum aan. Zodra iedereen in Volendamse kledij aanwezig is start de muziek en leert u hoe de klompendans werkt!  

Ontvangst

Op een gezellige locatie in Volendam wordt u verwelkomt en ontvangt u uw outfit voor deze anderhalf uur durende workshop. Zodra iedereen het kostuum en klompen aan heeft, neemt de dansinstructeur het woord!

Workshop Volendamse Klompendans Volendam!

Zodra de muziek aan gaat bent u niet meer te houden. De klompjes beginnen automatisch te dansen en u doet gezellig mee! Onze instructeur geeft u aan hoe deze dans is ontstaan en uiteraard hoe deze gedanst dient te worden. De fijne kneepjes worden doorgenomen en stapje voor stapje leert u de gehele klompen dans zelfstandig uit te voeren. Een workshop die bol staat van gezelligheid, historie maar vooral heel veel humor. Erg leuk als bedrijfsuitje, familieuitje of vrijgezellenfeest in Volendam!

Uiteraard valt deze workshop klompen dansen verder uit te breiden met bijvoorbeeld een steptocht door Volendam, workshop klompen decoreren, boeren kaas maken, mozaïeken, een spelprogramma of rondleiding. Ook is het mogelijk deze workshop uit te breiden met een lunch, driegangen diner of een heerlijke Volendamse rommeltafel! Beleef een leuke activiteit Volendam met uw gezelschap. Voor meer informatie over deze workshop neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 1,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 27,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Zaalhuur (aparte ruimte voor u en uw gezelschap)
Gebruik voor iedereen van traditionele kledij
Consumptie 1 p.p. aan het einde van de workshop

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Gemeente Heiloo zei het volgende over DE SLEUTELS VAN... FORT KIJKDUIN!:

Eenhoorn Evenementen weet je te verassen met activiteiten die je van te voren niet weet. Gewoon een top activiteit met goed eten en butter project aan het einde.