Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

POKERWORKSHOP VOLENDAM!Gewapend met een hand vol speelkaarten en een uitmuntend geheugen neemt u plaats aan de pokertafel. Dan komt 'the big boss' binnen die op Italiaanse wijze zal aangeven hoe dit spelletje gespeeld dient te worden...! Een pokerworkshop Volendam waarbij tactiek, pokerface en heel veel humor nodig zijn om deze avond als miljonair naar huis te gaan!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op een horecalocatie in het centrum van Volendam. Neem plaats voor de workshop 'pokeren met een knipoog!'

Pokerworkshop Volendam! - Een spannende pokerclinic Volendam!

Deze middag gaan we uw pokerface eens testen! Bent u een echte pokeraar, of juist nog niet? Tijdens deze pokerclinic komen we daar vanzelf achter. Onze mooie Italiaanse schone is vanavond uw croupier en instructeur tegelijkertijd. Zij geeft uitleg en zorgt ervoor dat u duidelijk de regels weet die gelden bij het professioneel pokeren. Spelenderwijs leert u uw zelf maar ook uw tegenstanders kennen. Wat doen zij om u te bedonderen? Pokeren is een spel van tactiek, intelligentie, mensenkennis, reactie en timing. Gedurende de avond komen alle deelnemers aan tafel en rouleren we door mocht uw gezelschap uit meer als twaalf personen bestaan.

Op verzoek valt deze pokerclinic Volendam verder uit te breiden met een andere workshop, rondleiding, groepsfoto in klederdracht, diner of complete feestavond als het Casinoavond met diner of het mooie themafeest Mysterieus Gamble Night. Ga de uitdaging aan en poker erop los tijdens deze gezellige pokerworkshop Volendam! Voor meer informatie over de pokerworkshop of uitbreidingsopties neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Volendam
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:1,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 30,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 28,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 26,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 24,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Instructeur Pokerworkshop
Pokerclinic met een knipoog!
Locatiehuur
Prijs voor de winnaar!

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Westfries Gasthuis zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het was helemaal TOP! Alles goed geregeld. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Er werd moeite gedaan om aan onze wensen te kunnen voldoen!