Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

WORKSHOP KAAS MAKEN IN VOLENDAM!Een workshop voor alle kaas, en niet kaas liefhebbers! Vandaag nemen we u mee naar een echte Volendamse kaas makerij, waar dit oer-Hollandse product op traditionele wijze nog wordt geproduceerd. En het leukste van alles; U werkt deze dag mee in het gehele kaas productieproces!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op een gezellige kaasboerderij in Volendam. Na een korte introductie start de workshop Kaas maken en leert u de fijne kneepjes van het kaasmakers vak!

Workshop kaas maken Volendam - Een smaakvolle Kaasworkshop Volendam!

Tijdens deze 2,5 uur durende workshop maakt u uw eigen kaas van begin tot eindproduct. We starten met de basis ingrediënten en vervolgens zo stap voor stap het productieproces. Uiteraard krijgt u een schort om zodat uw kleding schoon blijft en er in uw enthousiasme geen spetters op komen. Na ongeveer een uurtje is het productieproces doorlopen en neemt de begeleider u mee voor een rondleiding door de kaas en klompenboerderij. Ook trakteren we u op een kleine kaasproeverij om zo de verschillende smaken op kaasgebied te proeven. Na afloop zoekt u uw eigen kaas weer op welke u mee mag nemen naar huis. Natuurlijk niet vergeten de kaas te laten rijpen om zo een top product te krijgen. Per tweetal zal er één kaas worden gemaakt. Je werkt dus als duo aan één eindproduct! 

Deze workshop kaas maken in Volendam is een leuke combinatie van samen bezig zijn, humor en gezelligheid. Daarnaast leert u als echte kaaskop welke route de kaas van begin product tot aan een plak op uw boterham te gaan heeft. Uiteraard valt de workshop verder uit te breiden met bijvoorbeeld een steptocht door Volendam, workshop klompen decoreren, paling roken, mozaïeken, een leuks spelprogramma of rondleiding door het dorp. Ook is het mogelijk deze kaasworkshop Volendam uit te breiden met een lunch, driegangen diner of buffet! Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op. 


 

Plaats:Volendam
Mogelijk vanaf:12 personen
Tijdsduur:2,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 27,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding gedurende de workshop
Benodigde materialen ten behoeve van de duo-workshop kaasmaken
Iedere deelnemer half zelfgemaakt kaasje mee naar huis
Rondleiding door kaasboerderij en klompenmakerij
Kleine kaasproeverij

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Rabobank KVNH zei het volgende:

Arrangement was helemaal top, goed georganiseerd en heel vriendelijke begeleiding. Iedereen was enthousiast!