Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

ONTDEK DE MOL STADSSPEL VOLENDAM!Uw arrangement start op een uiterst geheime locatie in het centrum van Volendam. Hier krijgt u uw opdracht voor deze geheime missie. Met een team van collega's gaat u op pad om de vele opdrachten te onderzoeken en uit te voeren. Maar pas op! Is iedereen binnen uw eigen team wel te vertrouwen?!  

Ontvangst

Op een gezellige locatie in Volendam worden u en uw gezelschap ontvangen door onze geheime informant (begeleider). Hier ontvangt u uw informatie en koffer waarna u het dorp en de haven van Volendam gaat verkennen...

Ontdek de Mol Volendam!

Ontdek de mol is een spannend actief spel waarbij u lid bent van een geheime ondergrondse beweging 'Ons Volendam' die één doel heeft; bescherm het mooie havendorp Volendam! Deze dient beschermt te worden tegen een groep projectontwikkelaars die de gemeente Volendam willen opkopen om er vervolgens één grote casino-stad van te maken, dat kan concurreren met steden als Las Vegas, Dubai en Monaco. De historische haven, welbekende dijk en complete cultuur zullen moeten wijken. Natuurlijk bent u hier zwaar op tegen en daarom neemt u plaats in de verzetsbeweging 'Ons Volendam!'

U en uw team voeren tijdens dit bedrijfsfeest Volendam verschillende opdrachten uit waarbij geld te verdienen is. Dit geld is nodig om meer te kunnen bieden voor Volendam dan dat de projectontwikkelaars bij elkaar kunnen opbrengen. Helaas zijn deze projectontwikkelaars ook niet van gisteren, en hebben zij in ieder team een spion (DE MOL) geplaatst om opdrachten te laten falen! Uw taak om de mol binnen uw team buitenspel te zetten, en voldoende geld te verzamelen om het dorp Volendam van deze ondergang te redden! Na een middag vol gebeurtenissen is het tijd om de winnaars, maar ook de molletjes te onthullen. Wat hebben zij gedaan om hun team te dwarsbomen? Een spectaculaire onthulling volgt waarbij het onverwachte naar voren komt. Beleef een leuk en spannend spel geschikt voor ieder gezelschap! Uiteraard is dit uitje, familiespel of bedrijfsfeest Volendam verder uit te breiden met een groepsfoto in klederdracht, bezoek aan de palingrokerij, lunch, driegangen diner, buffet of een heerlijke Volendamse rommeltafel!

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 12 personen
Tijdsduur: 3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
€ 31,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 29,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 28,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 27,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding
Spelmaterialen Ontdek de Mol
Versnapering tijdens het spel
Prijsje voor de winnaars

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Symbiant B.V. zei het volgende over DINER, DRINKS AND DANCE!:

Tijdens evenement was alles nog aan te passen. Onze afspraken werden nageleefd en overleg was ten alle tijde mogelijk. Flexibele instelling!