Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

KOFFIE MET GEBAK - SOLEXTOUR AMSTERDAM - DINER!Altijd al eens op een echte ouderwetse solex willen rond rijden? Vandaag maakt u een tour door de weilanden rondom omgeving Amsterdam. Tijdens een korte stop onderweg bij een gezellig café is er borrel met bittergarnituur! Na een mooie tour wacht op de eindlocatie een heerlijk driegangen diner!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen in het Twiske of Amsterdam-Noord bij een gezellige horecalocatie. Hier starten we met koffie en gebak waarna onze begeleiders u meenemen naar buiten voor de uitleg over de solex.

Solextour Amsterdam! - Sportief uitje met Diner!

Tijdens deze solextour Amsterdam en omstreken gaat u zelf solex rijden onder begeleiding van een echte solexkenner. Onze begeleider gaat voorop en neemt u mee op de mooie route waarbij u volgt. Samen maken we een mooie tour door de mooie omgeving van Amsterdam! Vele leuke dorpjes komen voorbij zoals Den Ilp, Ilpendam, Watergang en Broek in Waterland. Halverwege de solextour stopt u bij een gezellig café voor een borrel met bittergarnituur. Samen met uw collega’s, vrienden of familie kletst u onder het genot van een drankje even gezellig bij op het terras! Na de korte pauze starten we opnieuw de solex voor het laatste gedeelte en komen we op de eindlocatie. Hier plaatsen we de solexen weer netjes naast elkaar en neemt u plaats bij de horecalocatie waar u gaat genieten van een heerlijk driegangen diner.

De start- en eindlocatie van het solex rijden is standaard in het Twiske of bij Amsterdam Noord. Maar wilt u liever starten vanaf uw eigen huis of werklocatie dan is dat voor ons geen probleem. Helaas is het niet mogelijk tijdens de tour richting Amsterdam centrum te rijden of hier te starten/eindigen. Beleef een heerlijk uitje tijdens het solex rijden waarbij iedereen volop zal genieten! 

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 15 personen
Tijdsduur: 6,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 96,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
€ 95,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 94,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 93,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 92,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met koffie/thee en gebak
Professionele begeleiding gedurende de tour
Drankje met bittergarnituur tijdens pauze
Solexhuur 1 solex per persoon
Helm 1 per persoon (verplicht)
Tour van 3 uur en volle tank benzine
Transportkosten solexen op locatie
Driegangen Diner of Buffet 

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Westfries Gasthuis zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het was helemaal TOP! Alles goed geregeld. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Er werd moeite gedaan om aan onze wensen te kunnen voldoen!