Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

ONTDEK DE I-MOL ALKMAAR!

Op een geheime locatie in het centrum van Alkmaar wordt u ontvangen. Nadat iedereen aanwezig is worden de deuren gesloten en komt uw opdrachtgever binnen. In teams gaat u de stad in om geld te verdienen. Maar pas op! Is iedereen binnen uw eigen team tijdens dit IPad bedrijfsuitje Alkmaar wel te vertrouwen?! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op een locatie in het centrum van Alkmaar met een drankje. Na een korte speluitleg ontvangt u de benodigde spelmaterialen en een IPad waarna u de stad in gaat.

Ontdek de I-Mol - IPad bedrijfsuitje Alkmaar!

Een interactief spel waarbij het draait om samenwerking, teambuilding en vertrouwen! In teams gaat u het centrum van Alkmaar in om zoveel mogelijk geld te verzamelen. Dit geld is nodig om meer te kunnen bieden dan de groep projectontwikkelaars die de stad Alkmaar willen opkopen om er één groot casino van te maken dat kan concurreren met een stad als Las Vegas. U bent hier natuurlijk zwaar op tegen en daarom neemt u plaats in de verzetsgroep 'BHA' (Bescherming Historisch Alkmaar). Deze verzetsgroep is in het leven geroepen om de projectontwikkelaars te ondermijnen en in het geheim meer geld bij elkaar te verdienen dan het vermogen dat de projectontwikkelaars te besteden hebben. Maar helaas zijn deze projectontwikkelaars ook niet van gisteren en hebben zij verschillende mollen (spionnen) weten te plaatsen in deze groepering die opdrachten moeten dwarsbomen. Gewapend met IPad volgt uw team de route door het centrum naar de diverse opdrachtlocaties. Op deze locaties komt automatisch op het scherm de opdracht naar voren. Dit kunnen vragen zijn, foto- & video opdrachten of andere onderdelen waarbij geld te verdienen is. Maar pas op! De mol in uw team zal proberen op geniepige wijze de opdrachten te laten falen. Loopt u wel de snelste route naar uw volgende locatie? Wordt de IPad onklaar gemaakt? Of is de IPad zomaar in uw tas gestopt om juist u verdacht te maken en de aandacht af te leiden? Wie vertrouwt u binnen uw team en wie vooral niet!

Dit super spannende IPad spel is van begin tot eind fascinerend. Gedurende het spel onderhoudt u contact met het hoofdkwartier van de verzetsbeweging en met de opdrachtgever. Ook de andere teams kunt u volgen op de IPad en is er een live-update te zien van de scores bij de verschillende teams. Daarnaast heeft uw team ook de mogelijkheid om zelf andere teams te saboteren om zo met de hoogste score te eindigen. Stuur bijvoorbeeld een gebroken scherm, steel antwoorden of geef een fout antwoord door in een centraal bericht naar andere teams. We eindigen op een mooie locatie in het centrum van Alkmaar waar het winnende team en de beste mol gehuldigd worden. Wat hebben deze mollen gedaan om uw team te dwarsbomen? Een onthutsend einde waarbij zij met liefde zullen vertellen hoe ze iedereen om de tuin hebben weten te leiden!

Uiteraard is dit unieke IPad bedrijfsuitje Alkmaar verder uit te breiden met een heerlijke lunch, diner, buffet of barbecue. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 15 personen
Tijdsduur: 3,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 34,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
€ 33,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 31,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 30,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 29,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris) 
Professionele begeleiding (Game-master)
Spelmaterialen I-Mol Alkmaar
IPad per team in bruikleen (uitgaande 8 pers. per team)
Alle gemaakte foto's en video's na afloop digitaal toegestuurd
Prijs voor de winnaars!

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Gemeente Heiloo zei het volgende over DE SLEUTELS VAN... FORT KIJKDUIN!:

Eenhoorn Evenementen weet je te verassen met activiteiten die je van te voren niet weet. Gewoon een top activiteit met goed eten en butter project aan het einde.