Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

HELP! UW DIRECTEUR IS ONTVOERD ALKMAAR!Terwijl u en uw gezelschap rustig staat te genieten van een borrel klinkt er opeens rumoer in de zaal. Twee gemaskerde mannen komen binnen en hebben voor u een videoboodschap; Uw directeur is ontvoerd! Het is aan u om hem tijdens dit IPad teamuitje Alkmaar vrij te kopen door zoveel mogelijk losgeld bij elkaar te verdienen. Maar hoe graag willen uw collega's eigenlijk hun directeur terug?! 

Ontvangst

In het centrum van Alkmaar ontvangen we u en uw gezelschap. Zodra iedereen een drankje heeft klinkt er lawaai door de zaal. Wat doen die gemaskerde personen binnen?

Help, uw directeur is ontvoerd - IPad Teamuitje Alkmaar!

Zodra de video is afgelopen tikt de tijd. Uiteraard wilt u niets liever dan zo spoedig mogelijk uw eigen directeur weer in de armen te sluiten... Ugm, in ieder geval worden de teams snel geformeerd en gaat u tijdens dit IPad teamuitje Alkmaar centrum in. Met behulp van een IPad moeten de teams diverse locaties in het centrum van Alkmaar bezoeken. Bij iedere locatie vinden ze een nieuwe aanwijzing of een opdracht die met de IPad moet worden uitgevoerd. Een aantal voorbeelden? Maak de reconstructie, een geheime aanwijzing zoeken, een compositietekening maken, een kluis kraken of de locaties bezoeken waar de directeur eerder is vastgehouden. Je kunt het zo gek niet bedenken!

De dag wordt afgesloten met een onderhandelingsproces met de ontvoerders. Het team dat gedurende de tocht het meeste losgeld bij elkaar heeft verdiend en hier vaak meer voor over heeft gehad dan alleen de opdracht goed te volbrengen mag gaan onderhandelen. Zij staan als afgevaardigden voor de zware taak dit onderhandelingsproces te leiden om zo hun directeur vrij te kopen. Zodra het onderhandelingsproces op correcte wijze is voltooid komt de directeur te voorschijn. Emotioneel vliegt u hem om de hals waarna het borrelen op de goede afloop daadwerkelijk kan beginnen! Een uniek IPad teamuitje Alkmaar, waarbij u spanning, activiteit en humor zult ervaren. Uiteraard is dit IPad teamuitje verder uit te breiden met een heerlijk uitgebreid diner, buffet of complete feestavond met DJ!

Overige info:
Bij dit programma laten wij uw eigen directeur/manager mee spelen in de videoboodschap die aan het begin van het programma gepresenteerd wordt. Hiervoor dient er vooraf een filmopname gemaakt te worden. Dit kunt u zelf doen met een eigen camera waarna wij het monteren. In overleg is het ook mogelijk om dit door ons te laten verzorgen. Tijdens het programma zelf kan de directeur/manager zelf niet deelnemen aan het spel en komt hij pas aan het einde van het programma tevoorschijn (geboeid en wel) bij het onderhandelingsproces. Wel is het mogelijk om uw directeur (tegen meerprijs) gegrimd rond te laten lopen door het centrum zodat hij stiekem kan toe kijken bij de opdrachten die de teams afleggen.  

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 25 personen
Tijdsduur: 3,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 39,50 p.p. excl BTW (Bij 25 tot 30 personen)
€ 37,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 36,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 34,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding (Game-masters)
Spelmaterialen Help de directeur is ontvoerd
IPad per team in bruikleen (uitgaande 8 pers. per team)
Filmpje van ontvoerde directeur/manager geïntegreerd in game
Alle gemaakte foto's en video's na afloop digitaal toegestuurd
Prijsje voor de winnaars!

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Gemeente Heiloo zei het volgende over DE SLEUTELS VAN... FORT KIJKDUIN!:

Eenhoorn Evenementen weet je te verassen met activiteiten die je van te voren niet weet. Gewoon een top activiteit met goed eten en butter project aan het einde.