Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

HIGHLAND GAMES HOORN!

Welkom bij de meer dan 4000 jaar oude Highland games Hoorn! Vandaag bent u een Schotse krijger en neemt u deel aan deze typische Schotse traditie. Maar eerst kleden we ons om want een echte Schotse krijger heeft een traditionele kilt aan dus, uit die broek (en onderbroek)! Maak u daarna klaar voor de zware strijd met de andere krijgers. Bent u sterk genoeg om het van uw collega‚Äôs, vrienden of familie te winnen? 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen met een drankje aan de rand van Hoorn. Hier start onze begeleider met de uitleg en het overhandigen van het traditionele Schotse kilt voor alle deelnemers.

Highland Games Hoorn! - Teambuildingsuitje Hoorn!

Staat iedereen klaar in de Schotse kledij? Goed zo, dan starten we gezamenlijk met een warming-up waarin de Schotse tradities aan bod komen (eventueel mogelijk met een echte doedelzakspeler). Zodra uw spieren goed warm zijn en u in teams bent onderverdeeld gaan we van start met de volgende onderdelen:

- Hit the Nail; Spijker slaan!
- Caber Tossing; Boomstam werpen!
- Archery; Boogschieten
- Roll the Barrel; een zwaar vat over een moeilijk parcours rollen
- Drag the Trunk; Boomstam slepen
- Pull the Rope; Touw Trekken

Na de zware strijd is het tijd voor wat verkoeling. Zoals de Schotse traditie voorschrijft is het tijd voor bier! Cheers! Maar welke team waren nu de echte ware strijders en hebben het beste gepresteerd bij de verschillende onderdelen? We huldigen de winnaars met prachtige prijzen en eeuwige Schotse roem! Dit prachtige maar ruige bedrijfs-, familie of vrijgezellenuitje in Hoorn is overigens verder uit te breiden met een heerlijke lunch, diner, barbecue of complete feestavond bij het aangrenzende Strandpaviljoen Oranje Buiten. Beleef een uniek programma waarbij u deze Schotse traditie op bijzondere wijze zelf gaat beleven!

Het programma is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die van een uitdaging houden. De stoere vrouwen spelen met de mannen mee, maar voor de andere vrouwen hebben we de onderdelen aangepast. Tijdens de prijsuitreiking wordt het winnende team, sterkste man en stoerste vrouw bekend gemaakt.

Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 28,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 26,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 25,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 23,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met drankje (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding
Spelmaterialen Highland Games incl. Schotse kilt in bruikleen
Pauze met glas bier (of fris, wijn)
Prijs voor de winnaars

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Hama Netherlands B.V. zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN!:

Wij van Hama NL gevestigd in Hoorn hebben ontzettend genoten van de Winter Pubquiz. De quizleider was enthousiast, pubquiz was erg leuk en gevarieerd!