Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

CRAZY 072 ALKMAAR!Dit gekke spel draaft helemaal door! De ene opdracht is nog gekker dan de andere. Creativiteit en originaliteit gaan vandaag hand in hand samen. Welk team heeft het meeste lef en toont naast lef ook originaliteit en teamwork? Teambuilding en gekte komen elkaar tegen in deze Crazy 072 Alkmaar! Maar het leukste van dit teamuitje Alkmaar; U legt alles zelf vast op camera!    

Ontvangst

Op een gezellige locatie in het centrum van Alkmaar worden u en uw gezelschap ontvangen door onze begeleider. Na de uitleg duikt u met camera het centrum in!

Crazy 072 Alkmaar! - Te gek teamuitje Alkmaar!

Met een draaiende filmcamera in de hand duikt u de stad in om in drie uur tijd het centrum van Alkmaar op zijn kop te zetten. De opdrachtlijst is uniek en bevat vele gekke uitdagende en humoristische opdrachten. Wat u kunt verwachten? Wilt u dat echt weten? Oké, hier zijn dan alvast drie voorbeelden:

1. Ga geblinddoekt de drukke winkelstraat de Langestraat door!
2. Doe midden op het Waagplein een gechoreografeerde dans...
3. Ga met uw team in tegengestelde richting een roltrap op...

Natuurlijk dient alles binnen de tijd uitgevoerd te worden. Nadat de verschillende opdrachten zijn afgerond en alles op filmcamera is vastgelegd, komt u op de eindlocatie. Hier bekijken we samen met alle teams een aantal van de filmpjes, en beoordeeld onze begeleider of de opdrachten zijn geslaagd. Het winnende team zal worden overladen met mooie prijzen en zoenen! Na afloop krijgt u alle filmpjes toegezonden zodat u ze later nog eens terug kunt kijken. Ook is het mogelijk om uw Crazy 072 Alkmaar uit te breiden met een heerlijk driegangen diner, buffet of complete feestavond. Bent u opzoek naar een uitdagend bedrijfs-, familie of teamuitje Alkmaar, dan is deze Crazy 072 zeker iets voor u!

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 12 personen
Tijdsduur: 3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
€ 31,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 29,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 28,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 27,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding
Spelmaterialen (waaronder gebruik camera's)
Versnapering tijdens het spel
Prijsje voor de winnaars
Alle gemaakte filmpjes digitaal toegezonden

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Gemeente Heiloo zei het volgende over DE SLEUTELS VAN... FORT KIJKDUIN!:

Eenhoorn Evenementen weet je te verassen met activiteiten die je van te voren niet weet. Gewoon een top activiteit met goed eten en butter project aan het einde.