Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

HIGH WINE ALKMAAR!Ontspannen genieten van speciaal geselecteerde wijnen en heerlijke hapjes & gerechtjes? Schuif dan aan tijdens deze High Wine Alkmaar, waarbij u op en top in de watten wordt gelegd. Op een prachtige locatie worden u en uw gezelschap ontvangen met een glaasje bubbels. Hierna serveren we u maar liefst drie verschillende soorten wijn met bijpassende gerechten. Een ware smaaksensatie voor zowel de man als vrouw! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op een locatie in het centrum van Alkmaar. Neem plaats waarna u uw eerste glas wijn ontvangt!

High Wine Alkmaar!

Genieten van de lekkerste wijnen speciaal geselecteerd voor u! Wij presenteren u een assortiment van drie verschillende wijnen. U start bij binnenkomst feestelijk met een glaasje bubbels (indien gewenst). Neem plaats en geniet! Na ongeveer 20 minuten serveren we uw volgende glas wijn waarbij u de keuze heeft tussen rood of wit. Gedurende anderhalf uur geniet u van verschillende wijnen speciaal voor u geselecteerd. Puur genieten voor de echte wijnliefhebbers!

Maar deze High Wine Alkmaar is niets zonder bijpassende gerechten. Heerlijke kleine gerechtjes die zorgvuldig gekozen worden bij de geschonken wijnen. Standaard staat er bij aanvang brood en olijfjes op tafel en serveren we een klein soepje waarna er gedurende de High Wine meer warme en koude gerechtjes volgen bijpassend bij de geschonken wijn. Uiteraard is het mogelijk om deze High Wine Alkmaar verder uit te breiden met meer soorten wijn, gerechtjes of zelfs een diner na afloop. Deze High Wine Alkmaar is overigens ook te combineren met voor de mannen een High Beer. Tevens is dit arrangement verder uit te breiden met een workshop, rondleiding, rondvaart, driegangen diner, buffet of een heerlijke barbecue. Beleef een gezellige High Wine Alkmaar met uw gezelschap!

 
Plaats:Alkmaar
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:1,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 30 personen)
€ 28,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 27,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 26,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met glaasje bubbels!
3 geselecteerde speciaal wijnen
Brood & Olijfjes, Soepje en 3 bijpassende warme/koude gerechtjes
Tafel(s)/ruimte met eigen gezelschap

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Brandweer Wormerveer zei het volgende over MAGISCHE DINERSHOW HOORN!:

De magische show was geschikt voor het gevarieerde gezelschap. Speciale wensen geen enkel probleem en begeleiding top. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd!