Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

BIERFIETS ALKMAAR - TAPPEN & TRAPPEN!Deze middag gaat u Tappen en Trappen! Stap op de bierfiets Alkmaar en maak een tour door het centrum of door de omgeving. Volg een voor afgesproken route of ga kris kras door de stad. Beleef een mooie tocht waarbij u zelf als motor fungeert maar ondertussen geniet van een verkoelend glas bier! 

Ontvangst

Op een afgesproken locatie (startlocatie in overleg te bepalen) ontvangen we uw gezelschap. Neem plaats op de bierfiets en ontvangt uw eerste biertje waarna de tour gaat beginnen!

Bierfiets Alkmaar!

Zodra u plaats heeft genomen kan het feest beginnen! Het bier begint te stromen en u sluit de muziek vanaf uw telefoon of MP3 speler aan op het systeem. Tijd om van locatie te verplaatsen met u als motor! Bij iedere stoel zijn trappers aanwezig en samen begint u te trappen. De bierfiets begint te bewegen en met volle vaart gaan we vooruit volgens de route of naar uw volgende gewenste locatie. Een prachtige manier om maximaal twee uur lang rond te toeren en te borrelen!

Deze bierfiets Alkmaar is geschikt voor maximaal 16 personen en is iedere dag van de week te huren (zowel overdag als in de avond). Standaard is er een professionele BOB bij aanwezig die de bierfiets bestuurd. Deze persoon blijft uiteraard gedurende de tour nuchter. Alle bierfietsen zijn officieel gekeurd met kenteken en mogen op de openbare weg rijden. Standaard leveren we bij de bierfiets inclusief Heineken 20 liter en kunt u tevens uw eigen muziek meenemen en aansluiten op de installatie van de bierfiets. Dit is simpel te doen door een telefoon of MP3 speler te koppelen met de audio-installatie via een zelf mee te brengen USB- of AUX-kabel (maar het kan ook met bluetooth). Na afloop is het mogelijk om dit arrangement verder uit te breiden met een diner, buffet of uitgebreide barbecue. Voor meer informatie over de bierfiets Alkmaar neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: personen
Tijdsduur: 2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Huur bierfiets Alkmaar (maximaal 2 uur)
Transport naar locatie in overleg
20 Liter bier
Professionele BOB gedurende de tour

Optioneel bij te boeken
Prosecco 0,75 Liter fles extra mee op de bierfiets € 12,50 per stuk

Huur prijzen
Per fiets € 675,00 excl. BTW (2 uur huur)

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Jip B.V. zei het volgende over FOTO IN KLEDERDRACHT VOLENDAM!:

Wij hebben een super dag beleefd! Heel fijn was het dat bas die dag met ons mee ging elke keer als we dan vragen hadden of er moest nog iets geregeld worden hielp hij ons Perfekt! De casino avond was ook enorm gezellig en de complimenten aan de croupiers wat Freek met kaarten kan is onvoorstelbaar. Enorm bedankt voor de geweldige dag