Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

COMPLETE VRIJGEZELLEN MANNENDAG ALKMAAR!Beleef een compleet vrijgezellenfeest voor mannen Alkmaar! Een dag die in het teken staat van de toekomstige bruidegom en geschikt voor alle leeftijden. Een rondvaart door de stad, het Crazy 027 spelprogramma, een bezoek aan het biercafé Alkmaar en na afloop dineren! Wat wilt u nog meer?  

Ontvangst

We starten de dag met een rondvaart door het centrum van Alkmaar! Stap aan boord en geniet van de warme zon en het uitzicht op water. Op verzoek vertelt onze schipper alles over de stad Alkmaar. Vervolgens worden jullie opgewacht door onze begeleider en gaat het spelprogramma Crazy 072 van start!

Complete Vrijgezellendag - Vrijgezellenfeest mannen Alkmaar!

Tijdens dit te gekke spel draaft iedereen door! De enne opdracht is nog gekker dan de andere. Creativiteit en originaliteit gaan vandaag hand in hand. Met een draaiende filmcamera in de hand duikt u de stad in om in drie uur tijd het centrum van Alkmaar op ze kop te zetten. De opdrachtenlijst is uniek en bevat vele gekke uitdagende en humoristische opdrachten. We eindigen bij het café om alle filmpjes te bekijken en de winnaars bekend te maken!

Maar dat is nog niet alles! Tijdens een bezoek aan het biercafé Alkmaar komt u erachter dat er naast de vertrouwde biermerken, nog veel honderden andere bieren bestaan. Onder begeleiding van een echte kenner op het gebied van bier krijgt u maar liefst vijf proefbiertjes. Daarbij serveert de horecalocatie 2 hapjes per persoon zodat jullie lekker kunnen borrelen! Ter afsluiting schuift u met uw gezelschap aan tafel voor een heerlijk diner. Geniet van een compleet vrijgezellenfeest voor mannen Alkmaar vol gekkigheid en natuurlijk gezelligheid!


 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 15 personen
Tijdsduur: 7,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 99,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
€ 96,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 93,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 91,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 89,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Spelmaterialen Crazy 072 (waaronder gebruik camera's)
Prijsje voor de winnaars
Prijsuitreiking met drankje 1 per persoon
Rondvaart Alkmaar 1 uur
Bierproeverij inclusief 5 proefbieren & 2 hapjes per persoon
Driegangen Diner

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Deerns zei het volgende:

We hebben een top dag gehad. Alles was uitstekend georganiseerd en het weer werkte natuurlijk ook mee aan deze geweldige dag!