Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

RONDVAART ALKMAAR MET KOFFIE EN GEBAK!Met een rondvaartboot door de grachten van Alkmaar? Dat kan! Stap aan boord met uw groep voor een bijzondere en unieke vaartocht Alkmaar! Gedurende de rondvaart geniet u van een kop koffie of thee en een heerlijk gebakje. Samen met uw gezelschap geniet u van Alkmaar vanaf het water, terwijl onze schipper u wegwijs maakt bij de vele bezienswaardigheden onderweg! 

Ontvangst

We ontvangen uw gezelschap in het centrum van Alkmaar. Hier stapt u met uw groep aan boord van de rondvaartboot en starten we deze vaartocht Alkmaar!

Rondvaart met koffie en gebak - Vaartocht Alkmaar!

De leukste manier om de stad te bezichtigen is vanaf het water! U en uw gezelschap stappen aan boord en onze schipper heet iedereen welkom. Iedereen ontvangt een kopje koffie (of thee) en gebakje. Neem lekker plaats op de banken waarna de rondvaart begint. We maken een mooie vaartocht vanuit het centrum langs vele bekende plekjes die de stad Alkmaar rijk is. Het Waagplein (met haar bekende kaasmarkt), de Accijnstoren, het Huis met de kogel en vele andere bekende locaties aan de gracht. Op verzoek vertelt onze schipper u over hetgeen onderweg te zien is. Op deze wijze komen alle hotspots van Alkmaar één voor één voorbij en geniet u ondertussen van een lekker kopje koffie!

Tijdens de rondvaart geniet u van twee kopjes koffie (of thee) per persoon en een overheerlijk bijpassend gebakje. Deze rondvaart is uiteraard verder uit te breiden met andere activiteiten, lunch, diner, buffet of uitgebreide barbecue in het centrum van Alkmaar. Beleef deze vaartocht Alkmaar op deze gezellige rondvaartboot waarbij u en uw gezelschap volop zullen genieten!

 
Plaats:Alkmaar
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:1,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 20,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 19,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 18,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 17,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 16,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Rondvaart door Alkmaar van 1 uur
Professionele schipper
Rondvaartboot open (max 46 personen per boot)
2x kop koffie/thee p.p. inclusief punt appelgebak

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Deerns zei het volgende:

We hebben een top dag gehad. Alles was uitstekend georganiseerd en het weer werkte natuurlijk ook mee aan deze geweldige dag!