Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

WAAG EENS TE KLOTEN ALKMAAR!Dit humoristische programma speelt u door het centrum van Alkmaar. Probeer in zo min mogelijk worpen samen met uw team de kloot te verplaatsen. Een dag vol gezelligheid tijdens klootschieten Alkmaar! 

Ontvangst

We ontvangen uw gezelschap op het Waagplein in Alkmaar. Hier starten we met een drankje en delen we de teams in. De 'kloten-teams' zijn er klaar voor? Dan start nu het kloten door Alkmaar!

Waag eens te kloten - Klootschieten Alkmaar!

Welkom bij één van de meest simpele maar zeer humoristische spellen mogelijk in Alkmaar. Kunt u een bal gooien? Ja! Dan kunt u zeker klootschieten! In zogenoemde 'Kloten-teams' volgt u een parcour door het centrum van Alkmaar waarbij u strijd tegen de andere teams. Ieder teamlid gooit om beurten de kloot zover mogelijk over het juiste parcour waarbij deze natuurlijk niet altijd doet wat u wilt. Zo belandt de kloot bijvoorbeeld weleens in de dakgoot, op een toevallig voorbij lopende passant of in de gracht en is het aan u de taak om deze kloot eruit te vissen! Om de drie worpen beantwoorden u en uw 'Kloten-team' daarnaast vragen over Alkmaar. Het komt aan op concentratie, mentale spierkracht, intellect en de nodige teambuilding. Aan het einde van het parcours noteren we het aantal worpen en tellen we hier het aantal fout beantwoorde vragen bij op. Dit is uw resultaat en het team met de minst aantal punten is de winnaar van de dag. Zij ontvangen de felbegeerd Gouden Kloten trofee!

Na deze gezellige middag door het centrum van Alkmaar worden de winnaars gehuldigd. Uiteraard is het klootschieten Alkmaar verder uit te breiden met een lunch, diner, rondvaart of andere activiteit in het centrum van Alkmaar! Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 12 personen
Tijdsduur: 3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
€ 31,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 29,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 28,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 27,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding
Spelmaterialen Waag eens te kloten
Versnapering tijdens het spel
Prijsje voor de winnaars

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Graham & Brown zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN MET DINER!:

Het arrangement was zeer leuk en spontaan. Collega's hebben zich meer dan vermaakt. Voor herhaling vatbaar en complimenten aan de organisatie."