Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

HIGH-WINE HOORN!Ontspannen genieten van speciaal geselecteerde wijnen en heerlijke hapjes & gerechtjes? Schuif dan aan tijdens deze High Wine Hoorn, waarbij u op en top in de watten wordt gelegd. Op een prachtige locatie serveren we u maar liefst vier verschillende soorten wijn met bijpassende gerechten. Een ware smaaksensatie voor zowel de man als vrouw! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op een locatie in Hoorn centrum. Bij binnenkomst ontvangt u uw eerste glas!

High Wine Hoorn - Smaakvol vrouwenuitje Hoorn!

Genieten van de lekkerste wijnen speciaal geselecteerd voor u! Wij presenteren u een assortiment van vier verschillende wijnen. Bij binnenkomst neemt u plaats aan de speciaal voor u gereserveerde tafel en schenken we de eerste wijn. Wordt het wit, rood, rosé, zoet of droog? Gedurende anderhalf uur geniet u van vier verschillende wijnen welke op elkaar zijn afgestemd qua smaak en zwaarte. Puur genieten voor de echte wijnliefhebbers!

Maar deze High Wine in Hoorn is niets zonder bijpassende gerechten. Heerlijke kleine gerechtjes die zorgvuldig gekozen worden bij de geschonken wijnen. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld gerechten als Graved Lachs (op Scandinavische manier gemarineerde zalm), Sashimi van Tonijn, kleine Carpaccio van Ossenhaas, geroosterde Tonijn met Noodles, ribbetjes van Speenvarken met smulsaus of een gegrilde Rib-Eye met Sjalot/Knoflooksaus. Uit deze gerechten zal de chef een keuze maken afhankelijk van de geschonken wijn. Uiteraard is het mogelijk om deze High Wine Hoorn verder uit te breiden met meer soorten wijn, gerechtjes of zelfs een diner na afloop. Geniet van een unieke wijnbeleving in Hoorn centrum!

Deze High Wine Hoorn is overigens ook te combineren met voor de mannen een High Beer. Tevens is dit arrangement verder uit te breiden met een workshop, rondleiding, rondvaart, driegangen diner, buffet of een heerlijke barbecue. Beleef een heerlijke mannen of vrouwenuitje Hoorn met uw gezelschap!
 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:1,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 39,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 30 personen)
€ 38,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 37,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 36,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
4 geselecteerde speciaal wijnen
4 bijpassende gerechtjes
Tafel(s)/ruimte met eigen gezelschap

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Hama Netherlands B.V. zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN!:

Wij van Hama NL gevestigd in Hoorn hebben ontzettend genoten van de Winter Pubquiz. De quizleider was enthousiast, pubquiz was erg leuk en gevarieerd!