Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

COMPLETE VRIJGEZELLEN MANNENDAG HOORN!Beleef een compleet dagje Hoorn met de mannen! Een dag die in het teken staat van de toekomstige bruidegom en geschikt voor alle leeftijden. Een rondvaart door de stad, het Crazy 0229 spelprogramma, een bierproeverij en na afloop gezellig eten! Wat wilt u nog meer?

Ontvangst

We starten de dag met een rondvaart door het centrum van Hoorn! Stap aan boord en geniet van de warme zon en het uitzicht op water. Op verzoek vertelt onze schipper alles over deze historische stad. Vervolgens worden jullie opgewacht door onze begeleider en gaat het spelprogramma Crazy 0229 van start! Na een korte introductie en uitleg gaan we het centrum in voor dit hilarische spel Hoorn!

Complete Mannen Vrijgezellendag Hoorn!

Tijdens dit te gekke spel draaft iedereen door! De enne opdracht is nog gekker dan de andere. Creativiteit en originaliteit gaan vandaag hand in hand. Met een draaiende filmcamera in de hand duikt u de stad in om in drie uur tijd het centrum van Hoorn op ze kop te zetten. De opdrachtenlijst is uniek en bevat vele gekke uitdagende en humoristische opdrachten. We eindigen bij het caf├ę om alle filmpjes te bekijken en de winnaars bekend te maken! Maar dat is nog niet alles! Tijdens de bierproeverij Hoorn komt u erachter dat er naast de vertrouwde biermerken, nog vele honderden andere bieren bestaan. Onder begeleiding van een echte kenner komt u vandaag meer te weten over de verschillende biersmaken. Een mooie ontdekkingstocht waarbij we uiteraard ook diverse bieren uitvoerig gaan testen.

Het betreft een geleide proeverij door een kenner op het gebied van bier, wat betekent dat bij ieder bijzonder proefglas bier korte informatie gegeven zal worden. In totaal schenken we vijf proefglazen bier waarbij de gekozen bieren uit verschillende landen afkomstig zijn. Op deze wijze proeft u zelf verschil waarbij ingredi├źnten en hoeveelheden hiervan duidelijk verschil maken in smaak. Gedurende de workshop ontvangt u twee hapjes per persoon. Ter afsluiting van deze leuke dag Hoorn schuift u met uw gezelschap aan tafel voor een heerlijk driegangen diner. Geniet van een compleet dagje Hoorn vol gekkigheid, gezelligheid en natuurlijk veel lekkers!

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 15 personen
Tijdsduur: 7,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 99,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
€ 96,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 93,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 91,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 89,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding gedurende het spel
Spelmaterialen Crazy 0229 (waaronder gebruik camera's)
Prijsje voor de winnaars
Drankje tijdens prijsuitreiking Crazy 0229 spel
Rondvaart Hoorn 1 uur inclusief drankjes aan boord (bier, wijn, fris)
Uitleg door bierexpert en proeverij van 5 proefbiertjes
Twee hapjes per persoon tijdens de proeverij
Driegangen Diner bij restaurant na afloop

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Westfries Gasthuis zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het was helemaal TOP! Alles goed geregeld. Gemaakte afspraken werden nagekomen. Er werd moeite gedaan om aan onze wensen te kunnen voldoen!