Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

WAAG EENS TE KLOTEN VOLENDAM!Vandaag beleeft u een zeer humoristisch programma; Waag eens te Kloten! Probeer in zo min mogelijk worpen samen met uw team de kloot Volendam door te krijgen. Een dag vol gezelligheid!! 

Ontvangst

We ontvangen uw gezelschap op de dijk in Volendam. Hier starten we met een drankje en delen we de teams in. We maken de 'kloten-teams' en dan... klaar voor de start!

Klootschieten Volendam! - Humoristische uitjes Volendam!

Welkom bij één van de meest simpele maar zeer humoristische spellen mogelijk in Volendam. Kunt u een bal gooien? Ja! Dan kunt u zeker klootschieten! In zogenoemde 'Kloten-teams' volgt u een parcour door het centrum van Volendam waarbij u strijd tegen de andere teams. Ieder teamlid gooit om beurten de kloot zover mogelijk over het juiste parcour waarbij deze natuurlijk niet altijd doet wat u wilt. Zo belandt de kloot bijvoorbeeld weleens in de dakgoot, op een toevallig voorbij lopende passant of in de gracht en is het aan u de taak om deze kloot eruit te vissen! Om de drie worpen beantwoorden u en uw 'Kloten-team' daarnaast vragen over Volendam. Het komt aan op concentratie, mentale spierkracht, intellect en de nodige teambuilding. Aan het einde van het parcour noteren we het aantal worpen en tellen we hier het aantal fout beantwoorde vragen bij op. Dit is uw resultaat en het team met de minst aantal punten is de winnaar van de dag. Zij ontvangen de felbegeerd Gouden Kloten trofee!

Na deze sportieve middag door het centrum van Volendam worden de winnaars gehuldigd. Uiteraard is dit arrangement Volendam verder uit te breiden met een diner of andere activiteit Volendam! Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 25,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 24,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 22,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 21,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 20,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Consumptie 1 p.p. (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding
Spelmaterialen 'Waag eens te kloten!'
Versnapering tijdens het spel
Prijs voor de winnaars

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Brandweer Wormerveer zei het volgende over MAGISCHE DINERSHOW HOORN!:

De magische show was geschikt voor het gevarieerde gezelschap. Speciale wensen geen enkel probleem en begeleiding top. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd!