Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

WADLOPEN TEXEL!U en uw gezelschap worden ten Oosten van het eiland Texel ontvangen bij een gezellig paviljoen. Hier gaan de laarzen aan en duikt u samen met onze kenner het wonderlijke wad in. Vogels, bijzondere waterplanten en andere flora & fauna komen voorbij tijdens deze tocht wadlopen Texel! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen ten Oosten van het eiland Texel bij een gezellig paviljoen. Onder begeleiding starten we de tocht en duiken we het wad op!

Wadlopen Texel - Unieke wadloop tour Texel!

Het wordt tijd om de flora & fauna rondom Texel te verkennen. De laarzen gaan aan en met onze gids voorop starten we de route door het deels droog gekomen wad. We lopen over de harde zandplaten en langs verschillende geulen wat zorgt voor een mooie maar ook spannende tour. Loop niet uit de lijn, want dan kan het toch ineens een stuk dieper blijken dan gedacht! Onze gids haalt met een wad-greep, zeef en garnalen net de meest bijzondere schepsels uit het wad. Geniet ondertussen samen met uw gezelschap van het prachtige uitzicht, de mooie verhalen van de gids en de frisse wind. De natuur op zijn mooist!

Na een prachtige tour over het wad is het tijd op terug te keren voordat het water weer stijgt. Of het gaat om een bedrijfsuitje, familieuitje of vriendenuitje, wadlopen is altijd leuk! Wel is het tijdstip beperkt i.v.m. het getij. Uiteraard is dit arrangement verder uit te breiden met een activiteitenprogramma aan het strand, spelprogramma in één van de dorpjes of uitgebreide tour over het eiland Texel. Ook is het mogelijk aansluitend aan wadlopen Texel te lunchen, dineren of te genieten van een uitgebreide barbecue. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:Texel
Mogelijk vanaf:20 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 19,50 p.p. excl BTW (Bij 20 tot 30 personen)
€ 19,00 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 18,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 18,00 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele gids
Tocht van 2 uur

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Deerns zei het volgende:

We hebben een top dag gehad. Alles was uitstekend georganiseerd en het weer werkte natuurlijk ook mee aan deze geweldige dag!