Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

WORKSHOP TAPAS MAKEN PURMEREND!Viva Espana! Samen met uw gezelschap gaat u de Spaanse keuken verkennen tijdens deze Tapas workshop Purmerend. Onder begeleiding van de chef maakt u zelf diverse Spaanse tapas volgens traditioneel recept. Na twee uur bereiden schuiven we samen aan tafel voor het zelfbereide tapas diner. Een culinaire workshop vol van Spaanse gezelligheid. Viva Espana, olé! 

Ontvangst

Op een locatie worden u en uw gezelschap ontvangen met een drankje. Neem plaats en maak u klaar voor deze tapas workshop Purmerend!

Workshop tapas maken Purmerend! - Tapas workshop Purmerend!

Een Tapas Workshop die garant staat voor een heerlijke culinaire kennismaking met de Spaanse keuken en de smakelijke mediterraanse gerechten. Na het welkomstdrankje volgt er een toelichting op de workshop en gaan de schorten voor. Er wordt gewerkt in kleine groepjes waarbij we diverse smakelijke gerechten gaan creëren met producten van vis, vlees en op vegetarische wijze. Uiteraard bereiden we samen een authentieke Spaanse paella van vis of kip. Zodra alle tapas gerechten klaar zijn worden zij gepresenteerd op een mooi gedekte tafel. Onder het genot van een goede Spaanse wijn schuift u aan en geniet u van een heerlijk zelfbereid tapas diner. Ter afsluiting serveren we u een heerlijk nagerecht in Spaanse sferen. Een gedreven team met ruime ervaring in de Spaanse keuken begeleid de gehele workshop tapas maken. Er wordt gezorgd voor een optimale sfeer en de deelnemers worden gemotiveerd om te werken naar een mooi eind resultaat: een prachtig gedekte tafel met een grote diversiteit aan heerlijke Spaanse tapas! Na afloop krijgen alle deelnemers de gemaakte recepten mee naar huis. De Tapas workshop is maaltijd-vervangend. Beleef een culinair programma en geniet op Spaanse wijze van deze tapas workshop Purmerend!
 
Plaats:Purmerend
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 72,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 71,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 40 personen)
€ 69,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Onbeperkt drankjes gedurende de workshop
Spaanse chef-kok en begeleiding
Workshop tapas maken (ongeveer 2 uur)
Tapas diner (maaltijd vervangend)
Spaans dessert
Locatiehuur
Recepten na afloop toegestuurd

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Belastingdienst Hoorn zei het volgende over EEN BAANTJER MYSTERIE HOORN!:

Het Baantjer-mysterie was leuk om te doen. De ontknoping was vol humor en het eten daarna PRIMA. Al met al een zeer geslaagde dag!