Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

ESCAPE LUNCHSPEL AMSTERDAM DEADLINE!Een spannende en zenuwslopende game, helemaal van deze tijd! Samen met uw team gaat u vandaag codes ontcijferen, kluizen ontmantelen en spannende opdrachten uitvoeren. Waarom? Om de ‘hack’ te stoppen die op uw bedrijf heeft plaats gevonden! Weet uw team de crypto code te achterhalen en de ‘hack’ binnen 90 minuten tijd te stoppen? Een spannende game aan de lunchtafel, waarbij de aftikkende klok vandaag uw grootste vijand is!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij een gezellige horeca locatie in het centrum van Amsterdam. Hier neemt u plaats aan tafel en serveren we een heerlijke lunch. Zodra u er klaar voor bent neemt onze begeleider het woord en begint de klok te lopen!

Escape Lunchspel Amsterdam- Deadline!

oor u op tafel een grote koffer, met cijferslot. Achtergebleven door de ex-medewerker die de 'hack' op het allesomvattende bedrijfssysteem heeft geplaatst. Aan uw team de taak om deze koffer open te krijgen en de documenten vol codes te ontrafelen. Stapje voor stapje komt u van kluis in kluis terecht. In de koffer zijn naast documenten items te vinden die uw team wellicht kunnen helpen om codes van deze kluizen te achterhalen. Een zaklamp, touw van verschillende lengtes, een mini-kluisje, een pak kaarten en een telefoon! In maar liefst 90 minuten tijd moet u de eindcode weten te achterhalen om de 'hack' te stoppen. Ondertussen ziet u op het grote scherm de centrale klok aflopen. Begint u de tijdsdruk te voelen of hebben u en uw teamleden stalen zenuwen?

Deze escape game aan tafel zorgt ervoor dat u moet samenwerken, leiding nemen, omgaan met zowel oude als moderne technieken en verder moet doordenken dan wat er normaal gesproken voor de hand ligt. Want alleen dan zult u de totale code kunnen oplossen en invoeren om de aflopende tijd voor uw team te stoppen! Voordat deze Escape Game van start gaat, geniet u eerst van een heerlijke lunch. Hierna start de game. Standaard is deze Nederlandstalig maar het is ook mogelijk om de game op verzoek Engelstalig te spelen. Beleef een spannend Escape Lunchspel Amsterdam met uw gezelschap. Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons opnemen.
 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 25 personen
Tijdsduur: 3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 49,50 p.p. excl BTW (Bij 25 tot 30 personen)
€ 47,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 46,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 44,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Spelmaterialen Escape Game inclusief Koffers vol documenten en kluizen
Prijs voor de winnaars
Lunch

Let op! Het kan zijn dat de horecalocatie in Amsterdam een extra zaalhuur vraagt.
Dit komt bovenop bovenstaande arrangementprijs.
 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Olympus Nederland B.V. zei het volgende over LIMO DROPPING HOORN MET GPS TOCHT!:

Zeer prettig contact gehad zowel in het opzetten van het arrangement als tijdens het torrent time.