Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

EENDENRALLY NOORD-HOLLAND!Er is niets lelijks aan een Eend! De Deux Chevaux Vapeur is een leuke kleine en gezellige auto! U krijgt vandaag de kans een tocht te maken door Noord-Holland. Neem plaats met totaal 4 personen in uw eend en maak een puzzeltour langs verschillende locaties!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op een mooie locatie centraal in Noord-Holland. Hier starten we de dag met een kopje koffie en stukje cake. Na de speluitleg nemen we u mee naar de 'eenden' die voor u klaar staan. Neem plaats en geef vol gas vooruit!

Eendenrally Noord-Holland!

We verdelen u en uw gasten in verschillende teams waarbij ieder team een mooie Eend toegewezen krijgt. Samen met uw 'eend' strijdt u tegen de andere Eenden, of zijn het domme ganzen...?? In ieder geval maakt uw team een prachtige tocht door Noord-Holland waarbij er een aantal stops zijn. Op deze locaties voeren u en uw team verschillende opdrachten uit en beantwoordt u de vragen. Het komt aan op Eendenkennis, samenwerking, communicatie, inzicht en snelheid. Aan het eind van de dag verzamelen alle eenden zich en maken we de winnende eend bekend. De beste eend van de dag krijgt uiteraard een gepaste prijs mee naar huis!

De Eendenrally is een ware belevenis die u niet mag missen! U zult zeker worden nagekeken en nagewezen wanneer u de mooie route aflegt. Wat zou u zelf doen wanneer u zo'n stoet kleurige bolides voorbij ziet komen. Dit unieke groepsuitje Noord-Holland is verder uit te breiden met achteraf een driegangen diner, buffet of uitgebreide barbecue. De Eendenrally is het hele jaar mogelijk zowel zomers als winters. Aangezien het een specifiek programma betreft vragen wij u contact met ons op te nemen om details en wensen te bespreken. Hierna zullen wij u een vrijblijvend voorstel doen met daarin programma, opzet, extra mogelijkheden en prijs.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 20 personen
Tijdsduur: 4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 75,00 p.p. excl BTW (Bij 20 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met koffie/thee en cake
Organisatie en begeleiding
Gebruik Eenden, benzine, verzekeringen en schoonmaak
Bezoek aan lokale bezienswaardigheid zoals Beemster gebied of Oudewater
Routekit met snacks
Groepsfoto en prijsuitreiking

* Genoemde prijs betreft een richtprijs en is afhankelijk van het aantal personen, seizoen en voorkeursdatum! 
* Reis- en groepsannuleringsverzekering (Afkoop eigen risico á € 20,- per auto. Bij geen afkoop is het eigen risico € 400,- per schadegeval.)

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Jip B.V. zei het volgende over FOTO IN KLEDERDRACHT VOLENDAM!:

Wij hebben een super dag beleefd! Heel fijn was het dat bas die dag met ons mee ging elke keer als we dan vragen hadden of er moest nog iets geregeld worden hielp hij ons Perfekt! De casino avond was ook enorm gezellig en de complimenten aan de croupiers wat Freek met kaarten kan is onvoorstelbaar. Enorm bedankt voor de geweldige dag