Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

'OPZWEPENDE' TOUR MET MISS LATEX!Wilt u de bruid of bruidegom tijdens dit vrijgezellenfeest Hoorn eens 'prettig' verrassen? Of juist laten schrikken?! Tijdens deze tour neemt onze mooie maar zeer strenge Miss Latex u mee door het centrum van Hoorn. Gewapend met zweep drijft zij u voort tijdens de vele gekke en doorgedraaide opdrachten! 

Ontvangst

In een gezellig café zit de bruidegom samen met u niets vermoedend aan een drankje. Dan gaat de deur open en klinkt er streng; Wie gaat hier trouwen?! De bruidegom weet dan al hoe laat het is....

Miss Latex Tour Hoorn! - Vrijgezellenfeest Hoorn!

In een strakke sexy outfit, gewapend met zweep, knuppel en andere speelderijen staat zij in de deuropening. Vanaf dit moment is haar bevel bindend en gaat u met z'n allen op pad door het centrum van Hoorn. Alle deelnemers worden verdeeld in teams waarbij er gedurende dit vrijgezellenfeest tien opdrachten moeten worden uitgevoerd. Deze opdrachten zijn in de enveloppen te vinden die Miss Latex bij zich heeft. Nadat een opdracht door het team correct is uitgevoerd wacht er een beloning. Maar wanneer een opdracht niet goed is uitgevoerd volgt er natuurlijk direct 'straf'! Bij iedere opdracht voeren beide teams deze uit maar is het voor de aanstaande bruidegom allemaal net iets moeilijker. We eindigen samen in een gezellig café waar we de speciale eindopdracht uitvoeren en we het winnende team bekend maken!

Uiteraard houden we het voor iedereen wel gezellig en gaan de verschillende opdrachten niet té ver. De Bruidegom moet namelijk nog wel 'gelukkig' trouwen. Deze Miss Latex Tour Hoorn is verder uit te breiden met een workshop, rondvaart, driegangen diner, buffet of uitgebreide barbecue op een mooie locatie in het centrum. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op. Moet u een origineel vrijgezellenfeest organiseren in Hoorn? Dit vrijgezellenuitje zorgt in ieder geval voor een hoop hilarische momenten waar u tijdens het 'ja woord' nog om zit te lachen...

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 15 personen
Tijdsduur: 2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 39,50 p.p. excl BTW (Bij 15 tot 20 personen)
€ 33,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 29,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 26,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 24,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Miss Latex in complete outfit
Spelmateriaal Miss Latex Tour 2 uur
Portie bittergarnituur tijdens pauze
Prijs voor de winnaars!
Consumpties 2 p.p. (bier, wijn, fris)

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Duijn Bloem Voss Advocaten zei het volgende over SOLEXTOUR HOORN!:

Wij hebben ontzettend genoten van deze Solextour als kantooruitje! De omgeving was prachtig en alles is goed gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar!