Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

DE WINTER PUBQUIZ HOORN MET DINER!

Neem het op tegen uw eigen collega’s, familie of vrienden tijdens deze interactieve Pubquiz in winterse sferen! Tijdens deze quiz speelt u diverse rondes met vragen, opdrachten, muziek en geluidsfragmenten, waarbij de winter centraal staat en u antwoord geeft via echte stemkastjes op het grote scherm! Tussen de rondes door serveert de locatie u een heerlijk driegangen diner! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen bij de horecalocatie in Hoorn. Maak u klaar voor een winterse strijd tegen de andere teams!

De Winter Pubquiz Hoorn!

Speciaal voor de koude winter hebben we deze interactieve winterse Pubquiz ontwikkeld! Nadat alle deelnemers plaats hebben genomen, worden de teams geformeerd. Hierna gaan we van start met ronde 1 de algemene winterse kennis ronde. Op het grote scherm komen diverse vragen voorbij en u geeft antwoord met uw eigen stemkastje. Maak een keuze uit de antwoorden A t/m D. Hierna gaan we door met ronde 2 de winterse geluidsfragmenten en ronde 3 vol heerlijke muziek tijdens Raad de Plaat! Ronde 4 is een sportronde in het teken van winterse sportevenementen en ronde 5 zijn humoristische videofragmenten waarbij uw team gaat aangegeven wat er volgens u gaat gebeuren zodra het fragment op stop wordt gezet. Door met ‘Feel the Beat’ tijdens ronde 6 waarbij bekende winterse nummers te horen zijn en u de vragen gaat beantwoorden. Ronde 7 zijn wel hele bekende Kerstmannen die voorbij komen. Welke bekende Nederlanders verschuilen zich achter de Kerstman op het grote scherm. Weet uw team het? Drukken dan maar! We eindigen met de finale tijdens ronde 8 en gaan eruit met een knaller waarbij uw team nog veel punten kan verdienen!

Deze winter Pubquiz Hoorn is een leuke interactieve quiz vol entertainment. Ieder team bediend zijn eigen stemkastje en scores worden real-life toegevoegd in het systeem.Uiteraard worden er op uw verzoek drankjes aan tafel geserveerd en is er tijdens de avond drie keer een pauze voor het voor-, hoofd- en nagerecht. Tussen de rondes door laat de quizmaster de tussenstand zien en weet uw team of u een tandje bij moet zetten, of dat u rustig slalommend de piste af kan glijden. Voor meer informatie over deze super gezellige quiz neemt u vrijblijvend contact met ons op.


 5% korting!
Plaats:
Mogelijk vanaf: 10 personen
Tijdsduur: 4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 61,50 €58,43p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 59,50 €56,53p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 57,50 €54,63p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 56,00 €53,20p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 54,50 €51,78p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding (Quizmaster)
Spelmaterialen Winter Pubquiz Dinerspel
Interactieve show met scherm & stemkastjes
Prijs voor de winnaars
Driegangen Diner

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Graham & Brown zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN MET DINER!:

Het arrangement was zeer leuk en spontaan. Collega's hebben zich meer dan vermaakt. Voor herhaling vatbaar en complimenten aan de organisatie."