Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

MAGISCHE DINERSHOW HOORN!

Dit Magisch diner is een compleet avondvullend programma in Hoorn, waarin de wereld van magie en een heerlijk diner samen komen. Tussen de gangen door presenteren we u een show vol trucs aan tafel en op het podium. Laat u betoveren tijdens dit bedrijfsfeest Hoorn vol magie en een heerlijk driegangen diner; Een Magische Dinnershow Hoorn! 

Ontvangst

U en uw gasten worden ontvangen met een heerlijk voorgerecht. Maak u klaar voor een complete avond vol magie...

Magische dinershow - Betoverend bedrijfsfeest Hoorn!

Geniet van een magische dinnershow Hoorn waarin de kunst der magie en een heerlijk driegangen diner samen komen. Laat u betoveren door de trucs van onze Magic Steve aan uw tafel of op een podium. Verbaasde kreten klinken tijdens de avond waarbij onze goochelaar u blijft verbazen! Tussen de gangen door zal hij u voorzien van vingervlugge goocheltrucs op het podium maar ook aan tafel. Jarenlange ervaring brengt hij bij u deze avond waarbij de trucs onder uw neus gebeuren. Kijk goed want u gelooft uw eigen ogen niet!

Gedurende deze dinershow Hoorn serveren we u in drie gangen een heerlijk diner bestaande uit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. U beleeft een fascinerende avond in de vorm van een compleet programma vol entertainment en culinaire hoogstandjes. Uiteraard is dit magisch diner verder uit te breiden met een vierde- of vijfde gang, buffet of extra entertainment. Geniet van een magische avond in het centrum van Hoorn, waarbij u uw ogen uit kijkt! Voor meer informatie neemt u contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 30 personen
Tijdsduur: 4,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 74,50 p.p. excl BTW (Bij 30 tot 40 personen)
€ 72,00 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 69,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele Goochelaar
Magische show deel 1 á 30 minuten
Magische show deel 2 á 30 minuten
Magische show deel 3 á 30 minuten
Driegangen Diner

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Brandweer Wormerveer zei het volgende over MAGISCHE DINERSHOW HOORN!:

De magische show was geschikt voor het gevarieerde gezelschap. Speciale wensen geen enkel probleem en begeleiding top. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd!