Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

DINER, DRINKS AND DANCE!

Lekker eten, onbeperkt drinken en dansen tot in de late uurtjes! Duik de verschillende kerstkraampjes in voor een warme kop chocolademelk met slagroom, een broodje braadworst of een lekkere stamppot naar keuze! Uiteraard loopt de biertap ook en draait onze DJ gezellige hits! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op een locatie in gezellige kerstsferen. Speciaal voor u hebben wij hier een kleine kerstmarkt gecreëerd vol heerlijke drankjes en winterse gerechten!

Diner, Drinks and Dance! - Compleet eindejaarsfeest Hoorn!

Een feestavond waarbij u niets te kort komt! Speciaal voor u hebben wij een kleine kerstmarkt gecreëerd met winterse aankleding, waar van alles te halen is. Bij binnenkomst loopt u eerst even langs de marktkraam voor een kop warme chocomelk met slagroom of een beker warme glühwein. Proost! Terwijl u gezellig staat te borrelen met uw collega's openen we de avond op ontspannen wijze en draait onze DJ de leukste kerstmuziek op de achtergrond.

Dan gaan de overige kramen van de kerstmarkt open en komen de geuren van de winterse lekkernijen u tegemoet. Haalt u eerst een broodje braadworst bij de ene kraam, of gaat u direct in de aanval bij een andere kraam voor een winterse stamppot met worst? De gehele avond kunt u genieten van eten en blijft de bier tap onbeperkt lopen. Uiteraard zal onze DJ langzaam overgaan van kerstmuziek naar de hits van toen en nu. Worden het de seventies of juist totaal iets anders? De keuze is aan u want verzoeknummers zijn zeker mogelijk! U swingt de rest van de avond lekker mee op de vele hits, of blijft ontspannen op de achtergrond genieten. Oja, het dessert? IJs! Maar dat is logisch in de winter! Voor meer informatie over een compleet eindejaarsfeest Hoorn en eventuele uitbreidingsopties neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

* Bovenstaande feestavond is mogelijk vanaf 50 personen. Neem voor de prijs van 50 tot 99 personen, of groepen met meer als 120 personen contact met ons op.
 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 50 personen
Tijdsduur: 3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 54,50 p.p. excl BTW (Bij 50 tot 120 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met Glühwein of warme chocolademelk
Winterse lekkernijen bij diverse kerstkramen (buffet)
Drankarrangement onbeperkt bier, wijn, fris 3 uur
DJ Drive in show 3 uur
Locatuehuur
Eventmanager

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Symbiant B.V. zei het volgende over DINER, DRINKS AND DANCE!:

Tijdens evenement was alles nog aan te passen. Onze afspraken werden nageleefd en overleg was ten alle tijde mogelijk. Flexibele instelling!