Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

DE WINTER PUBQUIZ HOORN!Neem het op tegen uw eigen collega's, familie of vrienden tijdens deze Pubquiz in winterse sferen! U speelt dit spel op een knusse en warme locatie in het centrum van Hoorn, waarbij we de kou buiten laten maar u binnen de vele winterse vragen en opdrachten moet beantwoorden. Speel deze Winter Pubquiz Hoorn met uw gezelschap en beleef de winter helemaal! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden op een gezellige horecalocatie ontvangen door onze Quizmaster. Zodra iedereen plaats heeft genomen starten we met de introductie en de eerste rondes!

Winterse Quiz Hoorn!

Speciaal voor de koude winterdagen heeft Eenhoorn Evenementen de Winter Pubquiz Hoorn ontwikkeld. Nadat iedereen plaats heeft genomen nemen we de spelregels door en verdelen we uw gezelschap in teams. Hierna gaan we van start met ronde 1, de fotoronde 'Herken de Kerstmannen'! Heeft uw team de beroemde kerstmannen allemaal geraden? Dan haalt u de maximale score. Ronde 2 bestaan uit Algemene Winterse vragen en ronde 3 uit Sport vragen die betrekking hebben op de winter. Waar komt Sinterklaas oorspronkelijk vandaan? In welk land waren de 1ste Olympische Winterspelen? Of welke oud voetbalspeler heeft een achternaam die uitstekend bij de Winter Pubquiz past...?? Ronde 4 bestaan uit diverse muziekfragmenten die een relatie hebben met de winter. Ice, Ice, Baby en vele andere muzieknummer komen voorbij en aan uw team de taak om er zoveel mogelijk te raden! Ronde 5 is een hilarische ronde voor de echte Kerstmannen onder u, want we spelen 'Kerstmutsje' op of 'Kerstmustje af'! En ronde 6? Laat u op bijzondere wijze verrassen want hier zijn nog vele punten te verdienen!

Uiteraard worden er op uw verzoek drankjes aan tafel bezorgt en houden we tussendoor een korte pauze. Deze Winter Pubquiz Hoorn is zelfs uit te breiden met een heerlijk driegangen diner, buffet of winterse BBQ. Kijk daarvoor op Winter Pubquiz met Diner! Zoekt u een leuke avond met de collega's, familie of vrienden in de winter of rond de kerstperiode? Dan is deze echte Winterse Quiz Hoorn een goede betaalbare optie, waarbij u de winter pas echt goed leert kennen!

Tip!
Deze Quiz uitgevoerd met eigen stemkastjes en centraal scherm waarop de Quiz afspeelt? Dat kan! Tegen een meerprijs van € 5,00 p.p. op onderstaande prijzen speelt u (individueel of in teamverband) een interactieve versie met echte stemkastjes en live presentator!

 
Plaats:Hoorn
Mogelijk vanaf:10 personen
Tijdsduur:2,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 20,50 p.p. excl BTW (Bij 10 tot 20 personen)
€ 19,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 18,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 17,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 16,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Ontvangst met een drankje (bier, wijn, fris)
Professionele begeleiding (Quizmaster)
Spelmaterialen Winter Pub quiz
Kerstmuts voor iedereen!
Prijs voor de winnaars!

 
Uitbreidingsopties:

Deze Quiz uitgevoerd met eigen stemkastjes en centraal scherm waarop de Quiz afspeelt? Dat kan! Tegen een meerprijs van € 5,00 p.p. op onderstaande prijzen speelt u (individueel of in teamverband) een interactieve versie met echte stemkastjes en live presentator!

 
 
Terug Vraag informatie aan

Hama Netherlands B.V. zei het volgende over DE WINTER PUBQUIZ HOORN!:

Wij van Hama NL gevestigd in Hoorn hebben ontzettend genoten van de Winter Pubquiz. De quizleider was enthousiast, pubquiz was erg leuk en gevarieerd!