Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

SOLEXTOUR HOORN!

Altijd al eens op een ouderwetse solex willen rijden? Of gaat u juist terug naar uw jeugd tijdens deze solextour West-Friesland? Vandaag maakt u een prachtige tour van 3 uur door het Westfriese landschap. Halverwege deze solextour maken we een korte stop bij een leuk dorpscaf√© voor een borrel met bittergarnituur! 

Ontvangst
U en uw gezelschap worden door onze solex expert ontvangen in het centrum. Na de introductie en proefrit nemen we de solex ter hand en gaan we vol gas door het mooie Westfriese landschap!

Solextour West-Friesland! - Solextour West-Friesland!

Genieten van de mooie dorpjes, uitgestrekte weilanden en prachtige waterpartijen in de frisse buitenlucht. Dat is wat u beleefd tijdens deze solextour Hoorn en door het mooie West-Friesland. Met onze begeleider voorop maakt u een tour langs het IJsselmeer, de stad Hoorn en dorpjes als Schellinkhout, Nibbixwoud en Wognum. Halverwege de solextour stopt u bij een gezellig dorpscafé voor een consumptie met bittergarnituur. Samen met uw collega's, vrienden of familie klets u onder het genot van een drankje even gezellig bij op het terras! Hierna starten we de solex opnieuw voor het laatste gedeelte van deze tour. Aangekomen op de eindlocatie nemen we afscheid van de solex en vervolgt u uw programma.

De startlocatie van deze solextour Hoorn kunt u in overleg met ons bepalen. Wilt u bijvoorbeeld starten vanuit vanuit uw huis of juist vanaf uw werklocatie dan is dat geen probleem. Dit is tevens al in onderstaande prijs meegenomen. Deze tour is tevens ook mogelijk vanuit bijvoorbeeld Medemblik, Enkhuizen of iedere ander plaats in West-Friesland (zelfde prijs). Uiteraard is het mogelijk om deze solextour verder uit te breiden met een aanvullend programma of diner na afloop in het centrum van Hoorn. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 12 personen
Tijdsduur: 3,00 uur
 
Prijs exclusief btw: € 62,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
€ 61,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 60,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 59,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 58,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding 
Drankje met bittergarnituur tijdens de pauze!
Solexhuur 1 per persoon incl. helm (verplicht)
Tour van 3 uur en volle tank benzine
Transportkosten solexen (op gewenste start- en eindlocatie)

Let op! Voor het rijden op de solex is een geldig rijbewijs nodig.

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Duijn Bloem Voss Advocaten zei het volgende over SOLEXTOUR HOORN!:

Wij hebben ontzettend genoten van deze Solextour als kantooruitje! De omgeving was prachtig en alles is goed gegaan. Zeker voor herhaling vatbaar!