Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

LIMO DROPPING HOORN MET GPS TOCHT!

U en uw gezelschap worden opgehaald met een echte limousine. Niets vermoedend geniet u tijdens de rondrit van alle rijkdom en luxe. Dan stopt uw limousine opeens en neemt dit unieke teamuitje Hoorn al snel een ander wending! 

Ontvangst

Op een gezellige locatie in het centrum van Hoorn worden u en uw gezelschap ontvangen met een drankje. Dan klinkt er een getoeter en kijkt u snel naar buiten. U ziet de aankomst van verschillende luxe limousines. Komen die hier voor u...??

Limo Dropping Hoorn! - Spannend en Luxe Teamuitje Hoorn!

U en uw team stappen aan boord van deze luxe voertuigen. Genietend van alle pracht en praal maakt u een korte rondrit door het centrum van Hoorn. Dan stopt de Limousine ineens aan de rand van Hoorn en wacht luitenant Gerrits u buiten op. Het blijkt dat u op trainingsmissie bent waarbij u en uw team worden gedropt aan de rand van de stad Hoorn! GPS-apparatuur en opdrachtenboek is het enige wat u en uw team mee krijgen. Weet u door middel van de gegeven coördinaten de juiste locaties in het centrum te vinden? Door vragen te beantwoorden op deze locaties komt u telkens een stapje verder bij het vinden van de onbekende eindlocatie. Welk team weet deze als eerste te bereiken en heeft de meeste vragen goed weten te beantwoorden?

Dit unieke teamuitje Hoorn bestaat uit samenwerken, coördineren en leiding nemen. Nadat iedereen weer veilig is teruggekeerd van de missie worden de winnaars gehuldigd en ontvangen zij de mooie hoofdprijs. Dit personeelsuitje Hoorn is verder uit te breiden met een heerlijk diner, buffet of barbecue. Ook de start met koffie en gebak of een complete feestavond in Hoorn is mogelijk. Voor dit programma en eventuele uitbreidingsmogelijkheden neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

 
Plaats:
Mogelijk vanaf: 12 personen
Tijdsduur: 3,30 uur
 
Prijs exclusief btw: € 64,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)
€ 63,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)
€ 61,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)
€ 60,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)
€ 59,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)
Voor meer personen, vraag hier uw informatie aan!
 
Inclusief:

Inclusief
Professionele begeleiding
Spelmaterialen inclusief GPS apparatuur
Limousine huur inclusief 1 glaasje bubbels per persoon
Prijs voor de winnaars
Consumptie 1 p.p. (bier, wijn, fris)

 
Uitbreidingsopties: Dit arrangenent heeft geen standaard uitbreidingsmogelijkheden.
 
Terug Vraag informatie aan

Olympus Nederland B.V. zei het volgende over LIMO DROPPING HOORN MET GPS TOCHT!:

Zeer prettig contact gehad zowel in het opzetten van het arrangement als tijdens het torrent time.