Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uw uitje Bergen, bedrijfsuitje Bergen, vrijgezellenuitje Bergen boekt u natuurlijk bij Eenhoorn Evenementen!


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Bergen voor een unieke belevenis in dit mooie dorp aan zee. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

De plaats Bergen en Bergen aan Zee zijn ideaal voor uw dagje uit! Dit echte kunstenaarsdorp herbergt sinds 1900 veel schilders, schrijvers en architecten. En dat zie je terug in de uitstraling van gebouwen, beelden en natuur! Met de kust grenzend aan Bergen aan Zee is dit een heerlijke plaats om te vertoeven. Strandtentjes en goede horeca zijn in zowel Bergen als Bergen aan Zee absoluut te vinden. Met in de zomer maanden op diverse dagen verschillende kunstmarkten rondom de Ru├»nekerk, gezellige muziekfestivals als de Holland Music Sessions en Jazz & Sail, en de Kunst10daagse trekken ieder jaar tienduizenden bezoekers hier naar toe. Een ontspannen plaats waar gezelligheid en rust hand in hand gaan!   

Geniet van een uniek uitje Bergen of bedrijfsuitje Bergen!

Naast een uitje Bergen (uitjes Bergen), groepsuitje Bergen (groepsuitjes Bergen) of bedrijfsuitje Bergen (bedrijfsuitjes Bergen) bieden wij ook verschillende losse activiteiten aan in de vorm van een personeelsuitje Bergen (personeelsuitjes Bergen) diverse  activiteiten op het gebied van teambuildingsuitje Bergen (teambuildingsuitjes Bergen), teambuildingsdag Bergen of een leuk en gezellig  teamuitje Bergen (teamuitjes Bergen). Ook voor een workshop Bergen, losse spelprogramma's, actieve en sportieve activiteiten, een prachtige rondleiding Bergen (rondleidingen Bergen), een spannend vrijgezellenuitje Bergen (vrijgezellenuitjes Bergen), humoristisch vrijgezellenfeest Bergen (vrijgezellenfeesten Bergen) of spetterende vaartochten bent u bij ons evenementenbureau Bergen aan het juiste adres!

Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen biedt tevens, naast bedrijfsuitjes Bergen en uitjes Bergen, ook vele mogelijkheden aan unieke uitjes in andere steden. Klik op deze link om onze mogelijke steden te bekijken, of ga rechtstreeks naar; AlkmaarAmsterdam, Bergen, Beverwijk, Bloemendaal, Callantsoog, Castricum, Den Helder, Edam, Egmond, Enkhuizen, Haarlem, Heemskerk, Heerhugowaard, Heiloo, Hoorn, Marken, Medemblik, Monnickendam, Purmerend, Schagen, Texel, Uitgeest, Volendam, Wormerveer, IJmuiden, Zaandam of Zandvoort. Daarnaast kunnen wij ook een rol spelen als het gaat om een grootschalig evenement Bergen (evenementen Bergen). Ervaring is er als het gaat om de organisatie van een uniek bedrijfsfeest Bergen (bedrijfsfeesten Bergen), themafeest Bergen (themafeesten Bergen), groepsactiviteit Bergen (groepsactiviteiten Bergen), bedrijfsopeningen, beurzen, netwerk & relatieborrels en publieke events.

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!