Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uw uitje Bloemendaal, bedrijfsuitje Bloemendaal, vrijgezellenuitje Bloemendaal boekt u natuurlijk bij Eenhoorn Evenementen!


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Bloemendaal voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Bloemendaal, bekend als gezellig badplaats grenzend aan Zandvoort en Haarlem. Bloemendaal telt ongeveer 24.000 inwoners en is één van de welvarendste plaatsen van Nederland. Prachtige wijken met mooie huizen zijn hier te vinden. Met Bloemendaal aan Zee op korte afstand is dit een plek om te willen wonen. Het centrum van Bloemendaal kenmerkt zich hier ook door. Goede restaurants in verschillende prijsklassen zijn hier te vinden waar kwaliteit bovenaan staat. Maar bovenal is Bloemendaal een gezellige plaats om te verblijven waarin het gevoel van een echte badplaats overal terug te vinden is. Gezellige horeca met mooi gevulde terrassen in Bloemendaal centrum en bij de strandpaviljoens in Bloemendaal aan Zee, gevuld met lokale inwoners, dagjes mensen en buitenlandse toeristen!  

Geniet van een uniek uitje Bloemendaal of bedrijfsuitje Bloemendaal!

Naast een uitje Bloemendaal (uitjes Bloemendaal), groepsuitje Bloemendaal (groepsuitjes Bloemendaal) of bedrijfsuitje Bloemendaal (bedrijfsuitjes Bloemendaal) bieden wij ook verschillende losse activiteiten aan in de vorm van een personeelsuitje Bloemendaal (personeelsuitjes Bloemendaal) diverse  activiteiten op het gebied van teambuildingsuitje Bloemendaal (teambuildingsuitjes Bloemendaal), teambuildingsdag Bloemendaal of een leuk en gezellig  teamuitje Bloemendaal (teamuitjes Bloemendaal). Ook voor een workshop Bloemendaal, losse spelprogramma's, actieve en sportieve activiteiten, een prachtige rondleiding Bloemendaal (rondleidingen Bloemendaal), een spannend vrijgezellenuitje Bloemendaal (vrijgezellenuitjes Bloemendaal), humoristisch vrijgezellenfeest Bloemendaal (vrijgezellenfeesten Bloemendaal) of spetterende vaartochten bent u bij ons evenementenbureau Bloemendaal aan het juiste adres!

Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen biedt tevens, naast bedrijfsuitjes Bloemendaal en uitjes Bloemendaal, ook vele mogelijkheden aan unieke uitjes in andere steden. Klik op deze link om onze mogelijke steden te bekijken, of ga rechtstreeks naar; AlkmaarAmsterdam, Bergen, Beverwijk, Bloemendaal, Callantsoog, Castricum, Den Helder, Edam, Egmond, Enkhuizen, Haarlem, Heemskerk, Heerhugowaard, Heiloo, Hoorn, Marken, Medemblik, Monnickendam, Purmerend, Schagen, Texel, Uitgeest, Volendam, Wormerveer, IJmuiden, Zaandam of Zandvoort. Daarnaast kunnen wij ook een rol spelen als het gaat om een grootschalig evenement Bloemendaal (evenementen Bloemendaal). Ervaring is er als het gaat om de organisatie van een uniek bedrijfsfeest Bloemendaal (bedrijfsfeesten Bloemendaal), themafeest Bloemendaal (themafeesten Bloemendaal), groepsactiviteit Bloemendaal (groepsactiviteiten Bloemendaal), bedrijfsopeningen, beurzen, netwerk & relatieborrels en publieke events.

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!