Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uw uitje Callantsoog, bedrijfsuitje Callantsoog, vrijgezellenuitje Callantsoog boekt u natuurlijk bij Eenhoorn Evenementen!


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Callantsoog voor een unieke belevenis in dit mooie dorp aan zee. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Badplaats Callantsoog biedt rust, ruimte en natuur. Dit gezellige dorpje ligt rechtstreeks aan de Noordzee en is een echte kustplaats. Mooie strandpaviljoens en horeca, een gezellige winkelstraat en leuke activiteiten zijn hier mogelijk. Zodra de zon schijnt zijn hier toeristen te vinden die komen om te recreĆ«ren en te verblijven. Heerlijk een terrasje pakken of vertoeven op het strand van Callantsoog. Maar neem ook een kijkje in het oude centrum van Callantsoog waar de authentieke huisjes, kerken en gebouwen zeer zeker te vinden zijn. Ook voor een leuk dagje uit met uw groep is Callantsoog een gezellige plaats waarin heel veel mogelijk is!  

Geniet van een uniek uitje Callantsoog of bedrijfsuitje Callantsoog!

Naast een uitje Callantsoog (uitjes Callantsoog), groepsuitje Callantsoog (groepsuitjes Callantsoog) of bedrijfsuitje Callantsoog (bedrijfsuitjes Callantsoog) bieden wij ook verschillende losse activiteiten aan in de vorm van een personeelsuitje Callantsoog (personeelsuitjes Callantsoog) diverse  activiteiten op het gebied van teambuildingsuitje Callantsoog (teambuildingsuitjes Callantsoog), teambuildingsdag Callantsoog of een leuk en gezellig  teamuitje Callantsoog (teamuitjes Callantsoog). Ook voor een workshop Callantsoog, losse spelprogramma's, actieve en sportieve activiteiten, een prachtige rondleiding Callantsoog (rondleidingen Callantsoog), een spannend vrijgezellenuitje Callantsoog (vrijgezellenuitjes Callantsoog), humoristisch vrijgezellenfeest Callantsoog (vrijgezellenfeesten Callantsoog) of spetterende vaartochten bent u bij ons evenementenbureau Callantsoog aan het juiste adres!

Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen biedt tevens, naast bedrijfsuitjes Callantsoog en uitjes Callantsoog, ook vele mogelijkheden aan unieke uitjes in andere steden. Klik op deze link om onze mogelijke steden te bekijken, of ga rechtstreeks naar; AlkmaarAmsterdam, Bergen, Beverwijk, Bloemendaal, Callantsoog, Castricum, Den Helder, Edam, Egmond, Enkhuizen, Haarlem, Heemskerk, Heerhugowaard, Heiloo, Hoorn, Marken, Medemblik, Monnickendam, Purmerend, Schagen, Texel, Uitgeest, Volendam, Wormerveer, IJmuiden, Zaandam of Zandvoort. Daarnaast kunnen wij ook een rol spelen als het gaat om een grootschalig evenement Callantsoog (evenementen Callantsoog). Ervaring is er als het gaat om de organisatie van een uniek bedrijfsfeest Callantsoog (bedrijfsfeesten Callantsoog), themafeest Callantsoog (themafeesten Callantsoog), groepsactiviteit Callantsoog (groepsactiviteiten Callantsoog), bedrijfsopeningen, beurzen, netwerk & relatieborrels en publieke events.

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!