Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uw uitje Castricum, bedrijfsuitje Castricum, vrijgezellenuitje Castricum boekt u natuurlijk bij Eenhoorn Evenementen!


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Castricum voor een unieke belevenis in dit mooie dorp aan zee. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Welkom in Castricum! Dit dorp gelegen in Noord-Holland telt ongeveer 36.000 inwoners. Het dorp Castricum, met dezelfde naam als de gemeente, bestaat uit zowel het dorp Castricum als Castricum aan Zee. Tussen deze twee dorpjes in is er ruimte voor voornamelijk duin, bos en natuur. Een unieke plaats voor flora en fauna! Maar naast de heersende rust biedt Castricum en Castricum aan Zee ook ruimte voor activiteiten en evenementen. Met vele gezellige caf├ęs en restaurants is Castricum een plek van gezelligheid, waarbij men tot in de late uurtjes kan vertoeven in de vele horecagelegenheden, met uitzicht over strand en zee!  

Geniet van een uniek uitje Castricum of bedrijfsuitje Castricum!

Naast een uitje Castricum (uitjes Castricum), groepsuitje Castricum (groepsuitjes Castricum) of bedrijfsuitje Castricum (bedrijfsuitjes Castricum) bieden wij ook verschillende losse activiteiten aan in de vorm van een personeelsuitje Castricum (personeelsuitjes Castricum) diverse  activiteiten op het gebied van teambuildingsuitje Castricum (teambuildingsuitjes Castricum), teambuildingsdag Castricum of een leuk en gezellig  teamuitje Castricum (teamuitjes Castricum). Ook voor een workshop Castricum, losse spelprogramma's, actieve en sportieve activiteiten, een prachtige rondleiding Castricum (rondleidingen Castricum), een spannend vrijgezellenuitje Castricum (vrijgezellenuitjes Castricum), humoristisch vrijgezellenfeest Castricum (vrijgezellenfeesten Castricum) of spetterende vaartochten bent u bij ons evenementenbureau Castricum aan het juiste adres!

Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen biedt tevens, naast bedrijfsuitjes Castricum en uitjes Castricum, ook vele mogelijkheden aan unieke uitjes in andere steden. Klik op deze link om onze mogelijke steden te bekijken, of ga rechtstreeks naar; AlkmaarAmsterdam, Bergen, Beverwijk, Bloemendaal, Callantsoog, Castricum, Den Helder, Edam, Egmond, Enkhuizen, Haarlem, Heemskerk, Heerhugowaard, Heiloo, Hoorn, Marken, Medemblik, Monnickendam, Purmerend, Schagen, Texel, Uitgeest, Volendam, Wormerveer, IJmuiden, Zaandam of Zandvoort. Daarnaast kunnen wij ook een rol spelen als het gaat om een grootschalig evenement Castricum (evenementen Castricum). Ervaring is er als het gaat om de organisatie van een uniek bedrijfsfeest Castricum (bedrijfsfeesten Castricum), themafeest Castricum (themafeesten Castricum), groepsactiviteit Castricum (groepsactiviteiten Castricum), bedrijfsopeningen, beurzen, netwerk & relatieborrels en publieke events.

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!