Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uw uitje Den Helder, bedrijfsuitje Den Helder of vrijgezellenuitje Den Helder boekt u bij Eenhoorn Events!


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Den Helder voor een unieke belevenis in deze bijzondere havenstad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Den Helder is gelegen in de uiterste top van de kop van Noord-Holland, en telt een kleine 60.000 inwoners. De stad staat bekend als Marinestad wat zij te danken heeft aan de grootste Marinebasis van Nederland die hier gelegen is. Leuke bezienswaardigheden als het Marine museum, Fort Kijkduin en het Nationaal Reddingsmuseum zijn hier te bewonderen. Maar naast deze 'attracties' biedt Den Helder ook een uitgestrekte kustlijn met mooie stranden en gaat hier vanuit tevens de veerboot naar Texel. Maar pak vooral niet te snel de boot want het centrum van Den Helder is zeker een bezoek waard! Gezellige terrassen, restaurants en caf├ęs zorgen ervoor dat u zich in deze prachtige Marinestad snel thuis voelt!

Geniet van een uniek uitje Den Helder of bedrijfsuitje Den Helder!

Naast een uitje Den Helder (uitjes Den Helder), groepsuitje Den Helder (groepsuitjes Den Helder) of bedrijfsuitje Den Helder (bedrijfsuitjes Den Helder) bieden wij ook verschillende losse activiteiten aan als een personeelsuitje Den Helder (personeelsuitjes Den Helder) diverse  activiteiten op het gebied van teambuildingsuitje Den Helder (teambuildingsuitjes Den Helder), teambuildingsdag Den Helder of een leuk en gezellig teamuitje Den Helder (teamuitjes Den Helder). Ook voor een workshop Den Helder, losse spelprogramma's, actieve en sportieve activiteiten, een prachtige rondleiding Den Helder (rondleidingen Den Helder), een spannend vrijgezellenuitje Den Helder (vrijgezellenuitjes Den Helder), humoristisch vrijgezellenfeest Den Helder (vrijgezellenfeesten Den Helder) of spetterende vaartochten bent u bij ons evenementenbureau Den Helder aan het juiste adres!

Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen biedt tevens, naast bedrijfsuitjes Den Helder en uitjes Den Helder, ook vele mogelijkheden aan unieke uitjes in andere steden. Klik op deze link om onze mogelijke steden te bekijken, of ga rechtstreeks naar; AlkmaarAmsterdam, Haarlem, VolendamHoorn of Texel. Daarnaast kunnen wij ook een rol spelen als het gaat om een grootschalig evenement Den Helder (evenementen Den Helder). Ervaring is er als het gaat om de organisatie van een uniek bedrijfsfeest Den Helder (bedrijfsfeesten Den Helder), themafeest Den Helder (themafeesten Den Helder), groepsactiviteit Den Helder (groepsactiviteiten Den Helder), bedrijfsopeningen, beurzen, netwerk & relatieborrels en publieke events.

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!