Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uw uitje Egmond, bedrijfsuitje Egmond, vrijgezellenuitje Egmond boekt u natuurlijk bij Eenhoorn Evenementen!


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Egmond voor een unieke belevenis in dit mooie dorp aan zee. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Egmond (en Egmond aan Zee) is een gezellig dorp met een rijke geschiedenis die vooral terug te zien is in het authentiek karakter. Eeuwenoude vissershuisjes, superleuke winkelstraatje, het voormalige Zeemanshuis, de prachtige vuurtoren, de rust van de duinen en natuurlijk het strand en de zee! Dit echte kustplaatsje herbergt vele restaurants, strandpaviljoens en ijssalons door het dorp heen. Even waan je je hier weg en denk je op een warme zomerdag alsof je in het zuiden van Europa op vakantie bent. De gemoedelijkheid van Egmond, de heersende rust en combinatie met gezelligheid van horeca en evenementen maken Egmond tot een ideale plaats voor een gezellige dag met uw groep of gezelschap!  

Geniet van een uniek uitje Egmond of bedrijfsuitje Egmond!

Naast een uitje Egmond (uitjes Egmond), groepsuitje Egmond (groepsuitjes Egmond) of bedrijfsuitje Egmond (bedrijfsuitjes Egmond) bieden wij ook verschillende losse activiteiten aan in de vorm van een personeelsuitje Egmond (personeelsuitjes Egmond) diverse  activiteiten op het gebied van teambuildingsuitje Egmond (teambuildingsuitjes Egmond), teambuildingsdag Egmond of een leuk en gezellig  teamuitje Egmond (teamuitjes Egmond). Ook voor een workshop Egmond, losse spelprogramma's, actieve en sportieve activiteiten, een prachtige rondleiding Egmond (rondleidingen Egmond), een spannend vrijgezellenuitje Egmond (vrijgezellenuitjes Egmond), humoristisch vrijgezellenfeest Egmond (vrijgezellenfeesten Egmond) of spetterende vaartochten bent u bij ons evenementenbureau Egmond aan het juiste adres!

Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen biedt tevens, naast bedrijfsuitjes Egmond en uitjes Egmond, ook vele mogelijkheden aan unieke uitjes in andere steden. Klik op deze link om onze mogelijke steden te bekijken, of ga rechtstreeks naar; AlkmaarAmsterdam, Bergen, Beverwijk, Bloemendaal, Callantsoog, Castricum, Den Helder, Edam, Egmond, Enkhuizen, Haarlem, Heemskerk, Heerhugowaard, Heiloo, Hoorn, Marken, Medemblik, Monnickendam, Purmerend, Schagen, Texel, Uitgeest, Volendam, Wormerveer, IJmuiden, Zaandam of Zandvoort. Daarnaast kunnen wij ook een rol spelen als het gaat om een grootschalig evenement Egmond (evenementen Egmond). Ervaring is er als het gaat om de organisatie van een uniek bedrijfsfeest Egmond (bedrijfsfeesten Egmond), themafeest Egmond (themafeesten Egmond), groepsactiviteit Egmond (groepsactiviteiten Egmond), bedrijfsopeningen, beurzen, netwerk & relatieborrels en publieke events.

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!