Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uw teamuitje Enkhuizen, familieuitje Enkhuizen of bedrijfsuitje Enkhuizen boekt u bij Eenhoorn Events!


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Enkhuizen voor een unieke belevenis in deze prachtige stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of teamuitje hier graag! 

Enkhuizen is gelegen in West-Friesland, en telt een kleine 19.000 inwoners. Enkhuizen wordt in de volksmond ook wel de 'Haringstad' genoemd vanwege haar verleden als centrum op gebied van haringvisserij. Een prachtige historische haven is aanwezig waar tegenwoordig veel pleziervaart aanmeert voor een bezoek. In de zomermaanden zijn hier vele zeilschepen en luxe jachten te vinden. Maar naast een echte waterstad heeft Enkhuizen meer te bieden. Het beroemde Zuiderzeemuseum, Sprookjes Wonderland en een prachtig historisch centrum vormen de basis voor een ultiem dagje uit!

Geniet van een uniek uitje Enkhuizen of bedrijfsuitje Enkhuizen!

Naast een uitje Enkhuizen (uitjes Enkhuizen), groepsuitje Enkhuizen (groepsuitjes Enkhuizen) of bedrijfsuitje Enkhuizen (bedrijfsuitjes Enkhuizen) bieden wij ook verschillende losse activiteiten aan als een personeelsuitje Enkhuizen (personeelsuitjes Enkhuizen) diverse  activiteiten op het gebied van teambuildingsuitje Enkhuizen (teambuildingsuitjes Enkhuizen), teambuildingsdag Enkhuizen of een leuk en gezellig teamuitje Enkhuizen (teamuitjes Enkhuizen). Ook voor een workshop Enkhuizen, losse spelprogramma's, actieve en sportieve activiteiten, een prachtige rondleiding Enkhuizen (rondleidingen Enkhuizen), een spannend vrijgezellenuitje Enkhuizen (vrijgezellenuitjes Enkhuizen), humoristisch vrijgezellenfeest Enkhuizen (vrijgezellenfeesten Enkhuizen) of spetterende vaartochten bent u bij ons evenementenbureau Enkhuizen aan het juiste adres!

Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen biedt tevens, naast bedrijfsuitjes Enkhuizen en uitjes Enkhuizen, ook vele mogelijkheden aan unieke uitjes in andere steden. Klik op deze link om onze mogelijke steden te bekijken, of ga rechtstreeks naar; AlkmaarAmsterdam, Haarlem, VolendamHoorn of Texel. Daarnaast kunnen wij ook een rol spelen als het gaat om een grootschalig evenement Enkhuizen (evenementen Enkhuizen). Ervaring is er als het gaat om de organisatie van een uniek bedrijfsfeest Enkhuizen (bedrijfsfeesten Enkhuizen), themafeest Enkhuizen (themafeesten Enkhuizen), groepsactiviteit Enkhuizen (groepsactiviteiten Enkhuizen), bedrijfsopeningen, beurzen, netwerk & relatieborrels en publieke events.

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!