Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uw uitje Heemskerk, bedrijfsuitje Heemskerk, vrijgezellenuitje Heemskerk boekt u natuurlijk bij Eenhoorn Evenementen!


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Heemskerk voor een unieke belevenis in dit mooie dorp. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Heemskerk telt een kleine 40.000 inwoners en is van oudsher verbonden met de kust. Hier gaan rust en ruimte hand in hand met de vele activiteiten die mogelijk zijn door de natuur, maar ook door het drukke dorpshart. Want naast de rust en ruimte biedt Heemskerk ook een gezellig centrum vol van restaurants, caf├ęs, markten en evenementen. Daarnaast heeft Heemskerk zelfs een eigen kasteel te weten Slot Assumburg waar vergaderingen, trouwerijen en andere events mogelijk zijn. Dus ook voor een dagje uit met uw bedrijf, familie of vriendengroep, is er in in Heemskerk volop wat te beleven en te zien!  

Geniet van een uniek uitje Heemskerk of bedrijfsuitje Heemskerk!

Naast een uitje Heemskerk (uitjes Heemskerk), groepsuitje Heemskerk (groepsuitjes Heemskerk) of bedrijfsuitje Heemskerk (bedrijfsuitjes Heemskerk) bieden wij ook verschillende losse activiteiten aan in de vorm van een personeelsuitje Heemskerk (personeelsuitjes Heemskerk) diverse  activiteiten op het gebied van teambuildingsuitje Heemskerk (teambuildingsuitjes Heemskerk), teambuildingsdag Heemskerk of een leuk en gezellig  teamuitje Heemskerk (teamuitjes Heemskerk). Ook voor een workshop Heemskerk, losse spelprogramma's, actieve en sportieve activiteiten, een prachtige rondleiding Heemskerk (rondleidingen Heemskerk), een spannend vrijgezellenuitje Heemskerk (vrijgezellenuitjes Heemskerk), humoristisch vrijgezellenfeest Heemskerk (vrijgezellenfeesten Heemskerk) of spetterende vaartochten bent u bij ons evenementenbureau Heemskerk aan het juiste adres!

Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen biedt tevens, naast bedrijfsuitjes Heemskerk en uitjes Heemskerk, ook vele mogelijkheden aan unieke uitjes in andere steden. Klik op deze link om onze mogelijke steden te bekijken, of ga rechtstreeks naar; AlkmaarAmsterdam, Bergen, Beverwijk, Bloemendaal, Callantsoog, Castricum, Den Helder, Edam, Egmond, Enkhuizen, Haarlem, Heemskerk, Heerhugowaard, Heiloo, Hoorn, Marken, Medemblik, Monnickendam, Purmerend, Schagen, Texel, Uitgeest, Volendam, Wormerveer, IJmuiden, Zaandam of Zandvoort. Daarnaast kunnen wij ook een rol spelen als het gaat om een grootschalig evenement Heemskerk (evenementen Heemskerk). Ervaring is er als het gaat om de organisatie van een uniek bedrijfsfeest Heemskerk (bedrijfsfeesten Heemskerk), themafeest Heemskerk (themafeesten Heemskerk), groepsactiviteit Heemskerk (groepsactiviteiten Heemskerk), bedrijfsopeningen, beurzen, netwerk & relatieborrels en publieke events.

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!