Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uw uitje Heiloo, bedrijfsuitje Heiloo, vrijgezellenuitje Heiloo boekt u natuurlijk bij Eenhoorn Evenementen!


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Heiloo voor een unieke belevenis in dit mooie dorp aan zee. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Heiloo is gelegen in Noord-Holland, en telt ongeveer 25.000 inwoners. Dit gezellige dorpje grenst aan de stad Alkmaar en staat bekend om haar bos en duin omgeving, nabij het strand van Egmond aan Zee. Heiloo zou afgeleid zijn van Hei (heilig) en Loo (bos). Met prachtige gebouwen als het Landgoed van Willibrordus, de Witte Kerk en landgoed Nijenburg heeft Heiloo unieke en historisch erfgoed in haar gelederen. Ontdek de rust van Heiloo, maar ook de drukte! De jaarlijkse kermis bijvoorbeeld, de diverse markten vol marktkramen en goede restaurants met terrassen, zorgen voor het nodige rumour en gezelligheid. Alleen al daarom is Heiloo zeker een bezoekje waard!  

Geniet van een uniek uitje Heiloo of bedrijfsuitje Heiloo!

Naast een uitje Heiloo (uitjes Heiloo), groepsuitje Heiloo (groepsuitjes Heiloo) of bedrijfsuitje Heiloo (bedrijfsuitjes Heiloo) bieden wij ook verschillende losse activiteiten aan in de vorm van een personeelsuitje Heiloo (personeelsuitjes Heiloo) diverse  activiteiten op het gebied van teambuildingsuitje Heiloo (teambuildingsuitjes Heiloo), teambuildingsdag Heiloo of een leuk en gezellig  teamuitje Heiloo (teamuitjes Heiloo). Ook voor een workshop Heiloo, losse spelprogramma's, actieve en sportieve activiteiten, een prachtige rondleiding Heiloo (rondleidingen Heiloo), een spannend vrijgezellenuitje Heiloo (vrijgezellenuitjes Heiloo), humoristisch vrijgezellenfeest Heiloo (vrijgezellenfeesten Heiloo) of spetterende vaartochten bent u bij ons evenementenbureau Heiloo aan het juiste adres!

Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen biedt tevens, naast bedrijfsuitjes Heiloo en uitjes Heiloo, ook vele mogelijkheden aan unieke uitjes in andere steden. Klik op deze link om onze mogelijke steden te bekijken, of ga rechtstreeks naar; AlkmaarAmsterdam, Bergen, Beverwijk, Bloemendaal, Callantsoog, Castricum, Den Helder, Edam, Egmond, Enkhuizen, Haarlem, Heemskerk, Heerhugowaard, Heiloo, Hoorn, Marken, Medemblik, Monnickendam, Purmerend, Schagen, Texel, Uitgeest, Volendam, Wormerveer, IJmuiden, Zaandam of Zandvoort. Daarnaast kunnen wij ook een rol spelen als het gaat om een grootschalig evenement Heiloo (evenementen Heiloo). Ervaring is er als het gaat om de organisatie van een uniek bedrijfsfeest Heiloo (bedrijfsfeesten Heiloo), themafeest Heiloo (themafeesten Heiloo), groepsactiviteit Heiloo (groepsactiviteiten Heiloo), bedrijfsopeningen, beurzen, netwerk & relatieborrels en publieke events.

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!