Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uw uitje IJmuiden, bedrijfsuitje IJmuiden, vrijgezellenuitje IJmuiden boekt u natuurlijk bij Eenhoorn Evenementen!


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau IJmuiden voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

De stad IJmuiden is gelegen aan de Noordzee, en telt maar liefst ruim 32.000 inwoners. IJmuiden is een echte havenstad en na Amsterdam en Rotterdam de grootste haven in Nederland qua overslag. Tevens heeft IJmuiden de grootste vissershaven voor schepen die voornamelijk de Noordzee op gaan voor vangst. Maar naast de vele havens biedt IJmuiden ook een gezellige authentieke stadskern met centrum vol horeca en terrassen. Tevens is er een ruim strand aanwezig (IJmuiden aan Zee) waar volop recreatie plaats vindt. Kortom, een unieke stad om te bezoeken waarbij rauwheid en historie hand in hand samen gaan!  

Geniet van een uniek uitje IJmuiden of bedrijfsuitje IJmuiden!

Naast een uitje IJmuiden (uitjes IJmuiden), groepsuitje IJmuiden (groepsuitjes IJmuiden) of bedrijfsuitje IJmuiden (bedrijfsuitjes IJmuiden) bieden wij ook verschillende losse activiteiten aan in de vorm van een personeelsuitje IJmuiden (personeelsuitjes IJmuiden) diverse  activiteiten op het gebied van teambuildingsuitje IJmuiden (teambuildingsuitjes IJmuiden), teambuildingsdag IJmuiden of een leuk en gezellig  teamuitje IJmuiden (teamuitjes IJmuiden). Ook voor een workshop IJmuiden, losse spelprogramma's, actieve en sportieve activiteiten, een prachtige rondleiding IJmuiden (rondleidingen IJmuiden), een spannend vrijgezellenuitje IJmuiden (vrijgezellenuitjes IJmuiden), humoristisch vrijgezellenfeest IJmuiden (vrijgezellenfeesten IJmuiden) of spetterende vaartochten bent u bij ons evenementenbureau IJmuiden aan het juiste adres!

Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen biedt tevens, naast bedrijfsuitjes IJmuiden en uitjes IJmuiden, ook vele mogelijkheden aan unieke uitjes in andere steden. Klik op deze link om onze mogelijke steden te bekijken, of ga rechtstreeks naar; AlkmaarAmsterdam, Bergen, Beverwijk, Bloemendaal, Callantsoog, Castricum, Den Helder, Edam, Egmond, Enkhuizen, Haarlem, Heemskerk, Heerhugowaard, Heiloo, Hoorn, Marken, Medemblik, Monnickendam, Purmerend, Schagen, Texel, Uitgeest, Volendam, Wormerveer, IJmuiden, Zaandam of Zandvoort. Daarnaast kunnen wij ook een rol spelen als het gaat om een grootschalig evenement IJmuiden (evenementen IJmuiden). Ervaring is er als het gaat om de organisatie van een uniek bedrijfsfeest IJmuiden (bedrijfsfeesten IJmuiden), themafeest IJmuiden (themafeesten IJmuiden), groepsactiviteit IJmuiden (groepsactiviteiten IJmuiden), bedrijfsopeningen, beurzen, netwerk & relatieborrels en publieke events.

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!