Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uw uitje Marken, bedrijfsuitje Marken, vrijgezellenuitje Marken boekt u natuurlijk bij Eenhoorn Evenementen!


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Marken voor een unieke belevenis in dit mooie dorp. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Marken is een echt schiereiland gelegen voor Volendam en Edam. Door verbinding met één lange dijk is het dorpje Marken bereikbaar. Marken is een echt authentiek dorpje met een kleine 2.000 inwoners. Het dorpje is bekend vanwege haar traditionele klederdracht en de vele houten huisjes (op werven en palen om droge voeten te houden). Jaarlijks bezoeken talloze toeristen dit dorpje tijdens de vakantieperiode. In het dorpje zelf is het goed vertoeven bij de restaurants en cafés die aan het water gelegen zijn. Met terrassen voor de deur geniet u in volle teugen van het zonnetje en uitzicht over het Markermeer!  

Geniet van een uniek uitje Marken of bedrijfsuitje Marken!

Naast een uitje Marken (uitjes Marken), groepsuitje Marken (groepsuitjes Marken) of bedrijfsuitje Marken (bedrijfsuitjes Marken) bieden wij ook verschillende losse activiteiten aan in de vorm van een personeelsuitje Marken (personeelsuitjes Marken) diverse  activiteiten op het gebied van teambuildingsuitje Marken (teambuildingsuitjes Marken), teambuildingsdag Marken of een leuk en gezellig  teamuitje Marken (teamuitjes Marken). Ook voor een workshop Marken, losse spelprogramma's, actieve en sportieve activiteiten, een prachtige rondleiding Marken (rondleidingen Marken), een spannend vrijgezellenuitje Marken (vrijgezellenuitjes Marken), humoristisch vrijgezellenfeest Marken (vrijgezellenfeesten Marken) of spetterende vaartochten bent u bij ons evenementenbureau Marken aan het juiste adres!

Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen biedt tevens, naast bedrijfsuitjes Marken en uitjes Marken, ook vele mogelijkheden aan unieke uitjes in andere steden. Klik op deze link om onze mogelijke steden te bekijken, of ga rechtstreeks naar; AlkmaarAmsterdam, Bergen, Beverwijk, Bloemendaal, Callantsoog, Castricum, Den Helder, Edam, Egmond, Enkhuizen, Haarlem, Heemskerk, Heerhugowaard, Heiloo, Hoorn, Marken, Medemblik, Monnickendam, Purmerend, Schagen, Texel, Uitgeest, Volendam, Wormerveer, IJmuiden, Zaandam of Zandvoort. Daarnaast kunnen wij ook een rol spelen als het gaat om een grootschalig evenement Marken (evenementen Marken). Ervaring is er als het gaat om de organisatie van een uniek bedrijfsfeest Marken (bedrijfsfeesten Marken), themafeest Marken (themafeesten Marken), groepsactiviteit Marken (groepsactiviteiten Marken), bedrijfsopeningen, beurzen, netwerk & relatieborrels en publieke events.

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!