Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uw uitje Monnickendam, bedrijfsuitje Monnickendam, vrijgezellenuitje Monnickendam boekt u natuurlijk bij Eenhoorn Evenementen!


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Monnickendam voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Gelegen aan de schitterende Gouwzee ligt de stad Monnickendam! Een mooie knusse stad met een kleine 10.000 inwoners. Monnickendam is van oudsher een echt vissersstadje. Met diverse scheepswerven, rokerijen en open verbinding met de Gouwzee, maakt Monnickendam zeer geschikt voor de visserij. Dagelijks varen er nog boten uit en komen eind van de middag terug met hun vangst. Het centrum van Monnickendam is authentiek en vol prachtige en statige panden. Ondertussen is de stad in de loop der jaren veranderd en is de invulling van deze panden onder andere horeca geworden. Het knusse centrum van Monnickedam kenmerkt zich door gezellige restaurants en caf├ęs met terrassen. Dus voor een uitje met uw gezelschap is Monnickendam zeer geschikt!  

Geniet van een uniek uitje Monnickendam of bedrijfsuitje Monnickendam!

Naast een uitje Monnickendam (uitjes Monnickendam), groepsuitje Monnickendam (groepsuitjes Monnickendam) of bedrijfsuitje Monnickendam (bedrijfsuitjes Monnickendam) bieden wij ook verschillende losse activiteiten aan in de vorm van een personeelsuitje Monnickendam (personeelsuitjes Monnickendam) diverse  activiteiten op het gebied van teambuildingsuitje Monnickendam (teambuildingsuitjes Monnickendam), teambuildingsdag Monnickendam of een leuk en gezellig  teamuitje Monnickendam (teamuitjes Monnickendam). Ook voor een workshop Monnickendam, losse spelprogramma's, actieve en sportieve activiteiten, een prachtige rondleiding Monnickendam (rondleidingen Monnickendam), een spannend vrijgezellenuitje Monnickendam (vrijgezellenuitjes Monnickendam), humoristisch vrijgezellenfeest Monnickendam (vrijgezellenfeesten Monnickendam) of spetterende vaartochten bent u bij ons evenementenbureau Monnickendam aan het juiste adres!

Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen biedt tevens, naast bedrijfsuitjes Monnickendam en uitjes Monnickendam, ook vele mogelijkheden aan unieke uitjes in andere steden. Klik op deze link om onze mogelijke steden te bekijken, of ga rechtstreeks naar; AlkmaarAmsterdam, Bergen, Beverwijk, Bloemendaal, Callantsoog, Castricum, Den Helder, Edam, Egmond, Enkhuizen, Haarlem, Heemskerk, Heerhugowaard, Heiloo, Hoorn, Marken, Medemblik, Monnickendam, Purmerend, Schagen, Texel, Uitgeest, Volendam, Wormerveer, IJmuiden, Zaandam of Zandvoort. Daarnaast kunnen wij ook een rol spelen als het gaat om een grootschalig evenement Monnickendam (evenementen Monnickendam). Ervaring is er als het gaat om de organisatie van een uniek bedrijfsfeest Monnickendam (bedrijfsfeesten Monnickendam), themafeest Monnickendam (themafeesten Monnickendam), groepsactiviteit Monnickendam (groepsactiviteiten Monnickendam), bedrijfsopeningen, beurzen, netwerk & relatieborrels en publieke events.

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!