Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uw uitje Schagen, bedrijfsuitje Schagen, vrijgezellenuitje Schagen boekt u natuurlijk bij Eenhoorn Evenementen!


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Schagen voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Schagen, wat in het Westfries ook wel 'Skagen' wordt genoemd, is een stad gelegen in de gelijknamige gemeente Schagen. De stad ligt in het noord-westen van Westfriesland en telt ongeveer een kleine 20.000 inwoners. Het grootste deel van de Gemeente Schagen ligt nog net binnen de Westfriese Omringdijk, die heeft gezorgd dat de Westfriezen droge voeten hielden . De inwoners van Schagen worden van oudsher 'Schagenezen' genoemd. Behalve als "Skagen" wordt ook vaak naar Schagen verwezen met de titel "Magnusveste", naar de legendarische ridder Magnus van Schagen, die aan de kruistochten zou hebben deelgenomen. Het centrale plein van Schagen 'De Markt' vormt de kern met vele caf├ęs en restaurants. Tevens vinden hier ook jaarlijks mooie evenementen plaats als de Schager Markt, het zogenoemde Paasvee waarbij de kroegen vol stromen vanaf begin middag, en het welbekende Popweekend met verschillende optreden op het grote podium centraal op het plein!   

Geniet van een uniek uitje Schagen of bedrijfsuitje Schagen!

Naast een uitje Schagen (uitjes Schagen), groepsuitje Schagen (groepsuitjes Schagen) of bedrijfsuitje Schagen (bedrijfsuitjes Schagen) bieden wij ook verschillende losse activiteiten aan in de vorm van een personeelsuitje Schagen (personeelsuitjes Schagen) diverse  activiteiten op het gebied van teambuildingsuitje Schagen (teambuildingsuitjes Schagen), teambuildingsdag Schagen of een leuk en gezellig  teamuitje Schagen (teamuitjes schagen). Ook voor een workshop Schagen, losse spelprogramma's, actieve en sportieve activiteiten, een prachtige rondleiding Schagen (rondleidingen Schagen), een spannend vrijgezellenuitje Schagen (vrijgezellenuitjes Schagen), humoristisch vrijgezellenfeest Schagen (vrijgezellenfeesten Schagen) of spetterende vaartochten bent u bij ons evenementenbureau Schagen aan het juiste adres!

Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen biedt tevens, naast bedrijfsuitjes Schagen en uitjes Schagen, ook vele mogelijkheden aan unieke uitjes in andere steden. Klik op deze link om onze mogelijke steden te bekijken, of ga rechtstreeks naar; AlkmaarAmsterdam, Bergen, Beverwijk, Bloemendaal, Callantsoog, Castricum, Den Helder, Edam, Egmond, Enkhuizen, Haarlem, Heemskerk, Heerhugowaard, Heiloo, Hoorn, Marken, Medemblik, Monnickendam, Purmerend, Schagen, Texel, Uitgeest, Volendam, Wormerveer, IJmuiden, Zaandam of Zandvoort. Daarnaast kunnen wij ook een rol spelen als het gaat om een grootschalig evenement Schagen (evenementen Schagen). Ervaring is er als het gaat om de organisatie van een uniek bedrijfsfeest Schagen (bedrijfsfeesten Schagen), themafeest Schagen (themafeesten Schagen), groepsactiviteit Schagen (groepsactiviteiten Schagen), bedrijfsopeningen, beurzen, netwerk & relatieborrels en publieke events.

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!