Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uw uitje Wormerveer, bedrijfsuitje Wormerveer, vrijgezellenuitje Wormerveer boekt u natuurlijk bij Eenhoorn Evenementen!


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Wormerveer voor een unieke belevenis in dit mooie dorp. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Het dorpje Wormerveer is gelegen aan de Zaan en telt een kleine 12.000 inwoners. Wormerveer staat bekend om de vele windmolens die met name in het verleden olie persten. Maar Wormerveer is niet alleen bekend van olie, maar misschien nog wel meer van cacao- en chocolade. Deze heerlijke geur ruik je in Wormerveer rondom de industrie die dit verwerkt. Wormerveer is een gezellig dorp aan het water, met diverse horeca gelegenheden, winkels en terrassen. Met op woensdag de weekmarkt en vele tradities in evenementen is Wormerveer een plek om zeker eens te bezoeken. En dat kan tijdens uw dagje uit!  

Geniet van een uniek uitje Wormerveer of bedrijfsuitje Wormerveer!

Naast een uitje Wormerveer (uitjes Wormerveer), groepsuitje Wormerveer (groepsuitjes Wormerveer) of bedrijfsuitje Wormerveer (bedrijfsuitjes Wormerveer) bieden wij ook verschillende losse activiteiten aan in de vorm van een personeelsuitje Wormerveer (personeelsuitjes Wormerveer) diverse  activiteiten op het gebied van teambuildingsuitje Wormerveer (teambuildingsuitjes Wormerveer), teambuildingsdag Wormerveer of een leuk en gezellig  teamuitje Wormerveer (teamuitjes Wormerveer). Ook voor een workshop Wormerveer, losse spelprogramma's, actieve en sportieve activiteiten, een prachtige rondleiding Wormerveer (rondleidingen Wormerveer), een spannend vrijgezellenuitje Wormerveer (vrijgezellenuitjes Wormerveer), humoristisch vrijgezellenfeest Wormerveer (vrijgezellenfeesten Wormerveer) of spetterende vaartochten bent u bij ons evenementenbureau Wormerveer aan het juiste adres!

Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen biedt tevens, naast bedrijfsuitjes Wormerveer en uitjes Wormerveer, ook vele mogelijkheden aan unieke uitjes in andere steden. Klik op deze link om onze mogelijke steden te bekijken, of ga rechtstreeks naar; AlkmaarAmsterdam, Bergen, Beverwijk, Bloemendaal, Callantsoog, Castricum, Den Helder, Edam, Egmond, Enkhuizen, Haarlem, Heemskerk, Heerhugowaard, Heiloo, Hoorn, Marken, Medemblik, Monnickendam, Purmerend, Schagen, Texel, Uitgeest, Volendam, Wormerveer, IJmuiden, Zaandam of Zandvoort. Daarnaast kunnen wij ook een rol spelen als het gaat om een grootschalig evenement Wormerveer (evenementen Wormerveer). Ervaring is er als het gaat om de organisatie van een uniek bedrijfsfeest Wormerveer (bedrijfsfeesten Wormerveer), themafeest Wormerveer (themafeesten Wormerveer), groepsactiviteit Wormerveer (groepsactiviteiten Wormerveer), bedrijfsopeningen, beurzen, netwerk & relatieborrels en publieke events.

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!