Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Uw uitje Zandvoort, bedrijfsuitje Zandvoort, vrijgezellenuitje Zandvoort boekt u natuurlijk bij Eenhoorn Evenementen!


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Zandvoort voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje, familie-uitje of vriendenuitje hier graag! 

Ontdek badplaats Zandvoort! Met zijn ruim 17.000 inwoners is Zandvoort een relatief kleine plaats, maar in het hoogseizoen liggen de cijfers wel hoger. Zandvoort is nationaal en internationaal zeer bekend vanwege het langgerekte strand, maar ook van het circuit waar sinds enkele jaren de Formule 1 terug is. Met dit circuit pal naast de Boulevard en strand vol van strandtentjes, horeca en recreatie maakt deze plaats uniek. Maar naast het strand heeft Zandvoort meer te bieden. Want ook het oude centrum van Zandvoort is zeer gezellig met restaurants, cafe's en nachthoreca. Wil je strand, horeca en de gezelligheid van een echte kustplaats beleven tijdens uw uitje Zandvoort? Dan is deze badplaats zeker 'the place to be'!  

Geniet van een uniek uitje Zandvoort of bedrijfsuitje Zandvoort!

Naast een uitje Zandvoort (uitjes Zandvoort), groepsuitje Zandvoort (groepsuitjes Zandvoort) of bedrijfsuitje Zandvoort (bedrijfsuitjes Zandvoort) bieden wij ook verschillende losse activiteiten aan in de vorm van een personeelsuitje Zandvoort (personeelsuitjes Zandvoort) diverse  activiteiten op het gebied van teambuildingsuitje Zandvoort (teambuildingsuitjes Zandvoort), teambuildingsdag Zandvoort of een leuk en gezellig  teamuitje Zandvoort (teamuitjes Zandvoort). Ook voor een workshop Zandvoort, losse spelprogramma's, actieve en sportieve activiteiten, een prachtige rondleiding Zandvoort (rondleidingen Zandvoort), een spannend vrijgezellenuitje Zandvoort (vrijgezellenuitjes Zandvoort), humoristisch vrijgezellenfeest Zandvoort (vrijgezellenfeesten Zandvoort) of spetterende vaartochten bent u bij ons evenementenbureau Zandvoort aan het juiste adres!

Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen biedt tevens, naast bedrijfsuitjes Zandvoort en uitjes Zandvoort, ook vele mogelijkheden aan unieke uitjes in andere steden. Klik op deze link om onze mogelijke steden te bekijken, of ga rechtstreeks naar; AlkmaarAmsterdam, Bergen, Beverwijk, Bloemendaal, Callantsoog, Castricum, Den Helder, Edam, Egmond, Enkhuizen, Haarlem, Heemskerk, Heerhugowaard, Heiloo, Hoorn, Marken, Medemblik, Monnickendam, Purmerend, Schagen, Texel, Uitgeest, Volendam, Wormerveer, IJmuiden, Zaandam of Zandvoort. Daarnaast kunnen wij ook een rol spelen als het gaat om een grootschalig evenement Zandvoort (evenementen Zandvoort). Ervaring is er als het gaat om de organisatie van een uniek bedrijfsfeest Zandvoort (bedrijfsfeesten Zandvoort), themafeest Zandvoort (themafeesten Zandvoort), groepsactiviteit Zandvoort (groepsactiviteiten Zandvoort), bedrijfsopeningen, beurzen, netwerk & relatieborrels en publieke events.

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!