Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Personeelsuitje Hoorn - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Hoorn voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen is gevestigd in Hoorn, waar de basis is gelegd voor een scala aan mogelijke uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen. Wij van Evenementenbureau Eenhoorn Evenementen organiseren uw personeelsuitje Hoorn graag!

De stad Hoorn is gelegen in de kop van Noord-Holland, en behoort toe aan de regio West-Friesland. De gemeente Hoorn telt maar liefst ruim 70.000 inwoners echter is het daadwerkelijke stadshart knus en pittoresk. Hoorn heeft een roemrijke VOC geschiedenis waardoor deze stad vele bezienswaardigheden bezit uit het verleden. Fraaie sierlijke gebouwen, beroemde beelden van o.a. Jan Pieterszoon Coen, de Scheepsjongens van Bontekoe en een prachtige historische haven behoren tot de grote bezienswaardigheden. Maar naast historie is Hoorn bovenal een stad van gezelligheid met centraal gelegen het plein 'de roode steen' waar u voor een drankje op één van de vele terrassen goed terecht kunt!

Geniet van een uniek personeelsuitje Hoorn met uw gezelschap!

Een uniek personeelsuitje Hoorn? Eenhoorn Evenementen organiseert uw personeelsuitje Hoorn graag! Deze prachtige stad heeft op het gebied van een personeelsuitje vele mogelijkheden. Wij laten u graag kennis maken tijdens uw personeelsuitje Hoorn met deze stad. Van spannende spelopdrachten in het centrum van Hoorn tot aan sportieve evenementen op het Markermeer. Samen met u maken wij uw personeelsuitje Hoorn op maat!

Voor meer informatie over uw personeelsuitje Hoorn kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Personeelsuitje Hoorn in de spotlight!

PUZZEL   STEPTOCHT!

€ 22,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Ga de strijd aan met uw collega's, familie of vrienden tijdens deze puzzel steptocht door Hoorn. In teams beantwoordt u verschillende vragen en opdrachten in het centrum!


Lees verder

EXPEDITIE ROBINSON!

€ 23,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Kunt u overleven op een onbewoond eiland? Lukt het u om samen te werken met de andere lotgenoten? Dan is dit ultieme overlevingsspel Expeditie Robinson Hoorn echt iets voor u!


Lees verder

OUTDOOR LASERGAME!

€ 34,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Op het ruige terrein gaat u in teams vol in de aanval, of juist in de verdediging? Duik achter de verschillende objecten en luchtkussens om uw tegenstanders te verrassen en schiet ze raak met een laserkogel, mitrailleur salvo of granaat.


Lees verder