Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Rondleidingen Hoorn - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Hoorn voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen is gevestigd in Hoorn, waar de basis is gelegd voor een scala aan mogelijke uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen. Wij als Evenementenbureau Hoorn organiseren uw rondleidingen Hoorn graag!

Hoorn is gelegen in de kop van Noord-Holland, en behoort toe aan de regio West-Friesland. De gemeente Hoorn telt ruim 70.000 inwoners echter is het centrum van de stad Hoorn knus en pittoresk. Hoorn heeft een rijke VOC geschiedenis waardoor deze stad vele bezienswaardigheden bezit uit het roemrijke verleden. Fraaie sierlijke gebouwen, beroemde beelden van o.a. Jan Pieterszoon Coen, de Scheepsjongens van Bontekoe en een prachtige historische haven behoren tot de grote bezienswaardigheden. Maar naast historie is Hoorn bovenal een stad van gezelligheid met centraal gelegen het plein 'de roode steen' waar u voor een drankje op één van de vele terrassen goed terecht kunt!

Geniet van unieke rondleidingen Hoorn met uw gezelschap!

Bijzondere en unieke rondleidingen Hoorn beleven? Wij organiseren uw rondleidingen door Hoorn graag! Deze prachtige oude V.O.C. stad heeft op het gebied van rondleidingen vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens één van onze rondleidingen Hoorn met deze mooie stad vol historie. Van informatieve rondleidingen door het centrum van Hoorn, rondleidingen per step, Walking diner waarbij u tussen de rondleidingen door gaat dineren tot aan unieke rondleidingen Hoorn als 'rondje Snackbar!'

Voor meer informatie over de vele mogelijke rondleidingen Hoorn kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

RONDTOUR!

€ 7,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 8 personen

Kom tijdens deze rondtour door Hoorn alles te weten over deze prachtige stad. Samen met onze gids bezoekt u vele bijzondere bezienswaardigheden!


Lees verder

STEPTOUR!

€ 17,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 8 personen

Vandaag gaat u Hoorn ontdekken per step! Onder begeleiding van een professionele gids maakt u een prachtige tour door Hoorn.


Lees verder

WALKING DINER!

€ 44,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Tijdens dit walking diner Hoorn met gids bezoekt u in één avond maar liefst drie restaurants voor een voor-, hoofd- en nagerecht. Culinair genieten!


Lees verder