Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Teamuitjes Hoorn - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Hoorn voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen is gevestigd in de stad Hoorn, waar de basis is gelegd voor een scala aan mogelijke uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen. Wij als Evenementenbureau Hoorn organiseren uw teamuitjes Hoorn graag!

De stad Hoorn is gelegen in de kop van Noord-Holland, en behoort toe aan de regio West-Friesland. De gemeente Hoorn telt maar liefst ruim 70.000 inwoners echter is het daadwerkelijke stadshart knus en pittoresk. Hoorn heeft een rijke VOC geschiedenis waardoor deze stad vele bezienswaardigheden bezit uit het roemrijke verleden. Fraaie sierlijke gebouwen, beroemde beelden van o.a. Jan Pieterszoon Coen, de Scheepsjongens van Bontekoe en een prachtige historische haven behoren tot de grote bezienswaardigheden. Maar naast historie is Hoorn bovenal een stad van gezelligheid met centraal gelegen het plein 'de roode steen' waar u voor een drankje op één van de vele terrassen goed terecht kunt!

Geniet van unieke teamuitjes Hoorn met uw gezelschap!

Eén van onze teamuitjes Hoorn beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw teamuitjes Hoorn hier graag! Deze prachtige stad biedt vele mogelijkheden voor unieke teamuitjes. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens uw teamuitjes Hoorn met deze mooie stad. Van spannende spelopdrachten in het centrum van Hoorn tot aan sportieve evenementen op het water aan de rand van Hoorn. Door onze grote kennis van deze stad maken wij uw teamuitjes Hoorn op maat!

Voor meer informatie over onze teamuitjes Hoorn kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

BEACHVOLLEYBAL!

€ 17,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Springen, duiken en smashen in het warme zand! Welkom op uw eigen Beachvolleybal Toernooi aan de rand van Hoorn. Beleef het tijdens deze gezellige strandactiviteit op het warme zand!


Lees verder

OLYMPISCHE SPELEN

€ 31,00 p.p. excl. BTW | Vanaf 15 personen

Vandaag zijn alle ogen vanuit de hele wereld op u gericht en komen u en uw land op maar liefst zes Olympische onderdelen uit. Hoe sterk is uw land? En is de juiste teamspirit wel aanwezig?


Lees verder

CRAZY 0229!

€ 22,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Dit gekke spel draaft helemaal door! De ene opdracht is nog gekker dan de andere. Creativiteit en originaliteit gaan vandaag hand in hand samen. Welk team heeft het meeste lef en toont naast lef ook originaliteit en teamwork? !


Lees verder