Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Bedrijfsuitje Alkmaar - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau voor een unieke belevenis in Alkmaar. Wij als Alkmaar kenner organiseren uw bedrijfsuitje Alkmaar graag!

Alkmaar is gelegen in Noord-Holland, en telt maar liefst ruim 94.000 inwoners. De stad is nationaal en internationaal bekend vanwege haar beroemde kaasmarkt. Daarom noemt men Alkmaar in de volksmond ook wel 'de Kaasstad'. Maar naast kaas heeft Alkmaar veel meer te bieden. Een rijke historie met daarbij de tachtigjarige oorlog als belangrijk gegeven waarbij de Alkmaarders de opmars van de Spanjaarden wisten te stoppen. Dit leidde tot de zeer bekende uitdrukking; bij Alkmaar begint de Victorie! Fraaie mooie en sierlijke gebouwen zijn door het hele centrum te vinden afkomstig uit de rijke historie van deze stad. Maar Alkmaar staat ook zeker voor gezelligheid. Neem plaats op de vele leuke terrasjes aan het Waagplein en geniet hier van een heerlijk drankje!

Geniet van een uniek bedrijfsuitje Alkmaar met uw gezelschap!

Een bedrijfsuitje Alkmaar beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw bedrijfsuitje Alkmaar graag! Deze gezellige Kaasstad biedt voor uw bedrijfsuitje vele mogelijkheden. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens uw bedrijfsuitje Alkmaar met deze prachtige stad. Unieke en originele spelprogramma's, actieve workshops en sportieve evenementen aan de rand van de stad Alkmaar. Door onze grote kennis van de stad Alkmaar maken wij ook uw bedrijfsuitje Alkmaar op maat!

Voor meer informatie over een bedrijfsuitje Alkmaar kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bedrijfsuitje Alkmaar in de spotlight!

MONOPOLY!

€ 22,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Een real life spel om straten, gebouwen, pleinen en... Geld! U en uw team spelen Levend Monopoly Alkmaar in het echt!


Lees verder

SABOTAGE!

€ 24,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Een spel vol spanning, complottheorieën, samenwerking en mysterie! Samen met uw team duikt u Alkmaar in. Verschillende vragen en opdrachten staan hier voor u klaar.


Lees verder

SLEUTELS!

€ 27,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Ga mee op ontdekkingstocht door het oude centrum van Alkmaar, waarbij u en uw team opdrachten spelen om sleutels te verdienen!


Lees verder