Eenhoorn Evenementen
Bel ons: 0229 - 757 080

Volg ons op:

Teamuitje Hoorn - Eenhoorn Evenementen


Welkom bij Eenhoorn Evenementen! Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Hoorn voor een unieke belevenis in deze mooie stad. Eenhoorn Evenementen is gevestigd in de stad Hoorn, waar de basis is gelegd voor een scala aan mogelijke uitjes, bedrijfsfeesten en evenementen. Wij als Evenementenbureau Hoorn organiseren uw teamuitje Hoorn graag!

De stad Hoorn is gelegen in de kop van Noord-Holland, en behoort toe aan de regio West-Friesland. De gemeente Hoorn telt maar liefst ruim 70.000 inwoners echter is het daadwerkelijke stadshart knus en pittoresk. Hoorn heeft een rijke VOC geschiedenis waardoor deze stad vele bezienswaardigheden bezit uit het roemrijke verleden. Fraaie sierlijke gebouwen, beroemde beelden van o.a. Jan Pieterszoon Coen, de Scheepsjongens van Bontekoe en een prachtige historische haven behoren tot de grote bezienswaardigheden. Maar naast historie is Hoorn bovenal een stad van gezelligheid met centraal gelegen het plein 'de roode steen' waar u voor een drankje op één van de vele terrassen goed terecht kunt!

Geniet van een uniek teamuitje Hoorn met uw gezelschap!

Een teamuitje Hoorn beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert uw teamuitje Hoorn graag! Deze prachtige stad biedt vele mogelijkheden voor een gezellig teamuitje. Hoorn heeft met haar historie en gezelligheid tal van mogelijkheden op het gebied van een uniek teamuitje. Wij laten u daarom graag kennis maken tijdens uw teamuitje Hoorn met deze mooie stad. Van spannende spelopdrachten in het centrum van Hoorn tot aan sportieve evenementen op het Markermeer. Door onze grote kennis van deze stad maken wij uw teamuitje Hoorn op maat!

Voor meer informatie over uw teamuitje Hoorn kijkt u op onze website, of neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

VLOTBOUWEN!                   

€ 31,00 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Lukt het u om een stevig vlot te bouwen waarop het volledige team mee kan varen? Weet u in de snelste tijd de overkant te halen? Maar het belangrijkste, blijft uw zelfgebouwd vlot wel drijven!


Lees verder

OUTDOOR LASERGAME!

€ 34,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 20 personen

Duik achter de verschillende objecten en luchtkussens om uw tegenstanders te verrassen en schiet ze raak met een laserkogel, mitrailleur salvo of granaat. Get them before they get you!


Lees verder

BAANTJER MYSTERIE!

€ 22,50 p.p. excl. BTW | Vanaf 10 personen

Er is een gruwelijke moord gepleegd in het centrum van Hoorn. Eén ding weet u zeker; Er zijn vier verdachten, met een strafblad, maar wie is de dader?


Lees verder